mletter

Grøn melder klar
til sommer

Du kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn rundt om i landet.
Læs mere

Vi kan ikke alle bevæge os.
Men vi kan bevæge verden...

Muskelsvindfonden arbejder for et godt liv med muskelsvind, og vi tror på, at det er muligt i en verden med plads til forskelle. 
Læs mere

Årets landsmøde
holdes
fysisk
og digitalt

Muskelsvindfonden afholder årets landsmøde den 29. maj 2021. Det
foregår både fysisk, men især også
digitalt på grund af corona
Læs mere

Plads til forskelle

Forestil dig en verden, hvor det ikke betyder noget, hvordan du ser ud, hvad du kan, og hvad du tror på. En verden, hvor der ikke bare er plads til alle, men også plads til forskelle. Og en verden, hvor der er fokus på alt det, vi kan, frem for det vi ikke kan.

Vi er Muskelsvindfonden

Det sker

Se alle begivenheder

Aktuelt

Se alt aktuelt

Nydiagnosticeret

#DetDeSiger

For os har Muskelsvindfonden betydet, at vi har haft en form for familie. Et fællesskab med nogle forældre, som vi aldrig ville have mødt, hvis ikke vi havde været en del af det her fællesskab.
Camilla

“De skulle prøve det, fordi det er et virkeligt fedt fællesskab, vi har sammen, og vi har nogle sjove aktiviteter sammen.”
Malthe

Deltager på Aktiv Familieuge 2020

Jeg er politisk aktiv i Muskelsvindfonden, fordi jeg synes, at det er vigtigt at være med til at skabe en fremtid og et liv for mennesker med muskelsvind.
Ditte Guldbrand Christensen

Repræsentantskabsmedlem i Muskelsvindfonden

Det handler ikke kun om musikken og om at drikke flere øl eller noget så kedeligt som overskud. Det handler også om, at vi skal komme mere i øjenhøjde med mennesker med handicap.
Peter Giacomello

Tidl. sponsorchef i Tuborg

1 /

Vi er Muskelsvindfonden

Vi er Muskelsvindfonden. Vi får ting til at ske. Ved at lytte. Ved at handle. Ved at udfordre. Og frem for alt: Ved at stå sammen og skabe plads til forskelle.

Se hvem vi er

Det kæmper vi for

Vi flytter holdninger. Vi argumenterer. Vi holder debatten varm. Vi tager bladet fra munden, når det er nødvendigt, og vi sætter en ære i at finde løsninger.

Se vores mærkesager

Vil du være med?

Bliv medlem

Vær en del af et fællesskab, hvor vi sætter pris på forskelligheder ❤️

Bliv medlem

Støt os

Du kan støtte os som frivillig, partner eller ved at give et bidrag. ❤️