Om begivenheden

Start tidspunkt

Ankomst i løbet af eftermiddagen

Slut tidspunkt

Efter morgenmaden

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Kontaktperson

Peter Kock Hansen

Medlemskaber

Stort medlemskab

Tag med på en fortryllende rejse til Aktiv Familieuge 2022

Aktiv Familieuge vil i år byde på autentiske landeoplevelser: Vi skal besøge mange spændende lande – alt lige fra eventyrland og verdens sejeste børneland til rigtige lande, som findes ude i den store verden.

Men kære børn – I kan roligt sige til jeres forældre, at de ikke skal medbringe jeres pas, selvom vi skal opleve verden. I får nemlig jeres helt eget specielle og mega seje pas, når I ankommer til Musholm lufthavn.

I hørte rigtigt, I må forberede jer på, at Musholm i uge 27 er blevet forvandlet til lufthavnen: COOLKIDS AIRPORT, hvor vi sammen skal finde vores indre legebarn frem og bevæge os ud til en masse fantastiske lande og oplevelser.

Ugen vil byde på et sjovt familieprogram fyldt med sanselige aktiviteter, kreative udfordringer og hyggelige stunder, som vil være præget af store smil, højt humør og nye bekendtskaber.

Der vil i ugens løb være aktiviteter for både børn og voksne hver især samt aktiviteter for hele familien.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til uforglemmelige landeoplevelser som I sent vil glemme på Aktiv Familieuge 2022.

Hvem er årets lejrledere?

Lejrlederne er dem, der planlægger hele ugen, og som er med jer på rejsen, fra I ankommer til Musholm, til I tager hjem igen. I år har vi et fantastisk hold bestående af:

  • Sofie: “Jeg er 26 år og arbejder til dagligt på Sabro-Korsvejskolen lige udenfor Aarhus. I min fritid bruger jeg meget tid med mine venner og så kan jeg godt lide nye oplevelser. Jeg glæder mig meget til at møde jer, og er sikker på, at det igen bliver en uforglemmelige uge.
  • Mads: “jeg er 25 år og jeg arbejder til dagligt på Højvangskolen i Aarhus. I min fritid nyder jegat dyrke sport og være aktiv med familie og venner. Jeg glæder mig meget til endnu engang at skabe en fantastisk uge for de sejeste børn og familier.
  • Laura: “Jeg er 25 år og arbejder til dagligt på Lunderskov Efterskole. I min fritid bruger jeg meget tid på at hygge med mine venner og min familie. Jeg er en aktiv pige, som altid har smil på læben. Jeg glæder mig meget til Aktiv Familieuge 2022, og jeg er sikker på, at vi får en masse gode oplevelser sammen.”

 

Prisen på ugen inkluderer overnatning, program og forplejning for hele familien.

Det kræver, at I forældre har et stort medlemskab hos Muskelsvindfonden, for at jeres familie kan deltage i ugen. Er I endnu ikke store medlemmer, kan I læse mere og tilmelde jer her.

Der er begrænsede pladser til ugen, og det er først til mølle, så tilmeld dig og din familie hurtigst muligt. Deltagerne modtager program og yderligere information i midten af maj.

Tilmeld jer Aktiv Familieuge her