Om begivenheden

Deltager gebyr

1.200 kr. pr. familie

Start tidspunkt

Kl. 10.00

Slut tidspunkt

Kl. 14.00

Lokation

Musholm Ferie - Sport - Konference

Kontakt

Medlemskaber

Deltagelse kræver stort medlemskab

Kom med til aktiv vinterferie for familier på Musholm

Takket være fondsmidler har vi lige nu mulighed for at invitere børn med muskelsvind på 7-14 år og deres familier til aktiv vinterferie på Musholm til en fantastisk pris.

For kun 1.200 kr. pr. familie (max 2 voksne og 2 børn) kan I være til 4 dage, hvor vi skal bage, skyde, spille, lege og meget mere.

Vi bliver indkvarteret på Musholm, som har sat et fantastisk program sammen, hvor der både bliver plads til en masse fysiske aktiviteter i hallen, bagedyst for hele familien, besøg fra seje PL-atleter, e-sport med Sørby Esport, øl- og sodavandssmagning og meget mere. Du kan se det fulde program på linket her.

Der er begrænsede pladser, og tilmeldingen er først til mølle, så tilmeld dig hurtigst muligt på knappen herunder.

Vi holder også aktiv vinterferie på Egmont-højskolen i Hou nær Aarhus. Ønsker du i stedet at deltage dér, kan du læse mere om det og tilmelde dig her.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

 

Tak for den store interesse for vinterferien. Der er lige nu fuldt booket, men du kan tilmelde dig ventelisten nedenfor, så kontakter vi dig, hvis der kommer et afbud.

Tilmeld dig her