Om begivenheden

Deltager gebyr

Gratis

Start tidspunkt

11:00

Slut tidspunkt

14:00

Kontakt

Kontaktperson

Heidi Sunesen

Medlemskaber

Lille medlemskab, Stort medlemskab

Vi støtter hinanden

Selv om vi ofte siger, at mangel på humoristisk sans er det største handicap, der findes, så er vi ikke kun stedet, hvor du går hen, når du er glad. For så ville alt det andet, vi gør, jo være ligegyldigt. Vi kan meget sammen. Herunder støtte hinanden, når det er hårdt. Muskelsvind kan være svært – og besværligt. Her er der plads til at være frustreret, plads til at få hjælp og plads til at kæmpe sammen med andre.

Hos os skal tingene ikke være på en bestemt måde. Bortset fra, at nærhed betyder alt – og at der er plads til alle. Det handler om medlems-, forældre- og pårørendegrupper, om netværk, om lejre, om aktiviteter og rådgivning men først og fremmest om venskaber, fællesskaber og skab det selv.

Diagnosegruppernes formål

At danne netværk mellem mennesker med en bestemt diagnose kan fjerne følelsen af at være Palle alene i verden og vi deler vores hverdag. Både udfordring og glæder. Samtidig bidrager møderne til at udbrede viden om diagnosen samt muligheder for at få hjælp. 

Herudover arbejdes der også med netværksdannelse på europæisk og internationalt plan inden for den enkelte og de beslægtede diagnoser. 

Vi deler erfaringer via temadage, weekendkurser mm., samt har forskellige fællesskaber på sociale medier. Læs mere om Muskelsvindfondens fællesskaber herunder.

Målgruppen er alle mennesker med en neuromuskulær diagnose i Danmark. 

Se flere fællesskaber