Om begivenheden

Deltager gebyr

Gratis for store medlemmer

Start tidspunkt

kl. 10.30

Slut tidspunkt

Kl. 17.00

Lokation

Jesperhus

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Besøg parken, hvor børn aldrig keder sig!

D. 29. oktober inviterer vi børnefamilier, hvor enten mor, far eller et barn har muskelsvind på dagstur til forlystelsesparken, Jesperhus.

Her kan I opleve badelande, legelande, et tog, legepladser og hele paletten af underholdningsindspark fra blandt andet Hugoshows, som I måske allerede kender fra YouTube.

Parken åbner kl. 10.30, hvor I mødes ved indgangen med de andre familier fra Muskelsvindfonden. Herefter kan I aftale at gå i samlet flok eller dele jer op, alt efter hvad de forskellige familier har lyst til. Kl. 12.30 mødes I alle igen til frokostbuffet i Piratkroen, hvorefter der igen er fri leg, indtil man ikke kan mere – eller til parken lukker kl. 17.00.

Parken byder på et hav af oplevelser, og som eksempler kan nævnes:

• Et mere end 3000 m2 indendørs Legeland i Blomsterparken. Hugoland, Dinos Junglesti og 4D-biograf.
• En 3000 m2 indendørs JungleZoo, hvor dyrene går frit omkring.
• Et kæmpe udendørs legeland.
• Hugo-show på Parkscenen med Hugo og alle hans venner – og efterfølgende krammer.
• Sjovt fugleshow hvor I bla. kan se fuglene sortere affald.

Campingpladsens aktiviteter (forefindes ca. 500 meter fra blomsterparken):

• Bowlingcenter med Spillehulen, hvor du kan spille Minecraft, Fifa, Fortnight og Just Dance, samt
Hugos værksted, hvor man kan lege med perler (gratis) og meget mere (her kan tilkomme en materialepris).
• Hugos Badeland med rutschebane, spabad, opvarmet børnepool samt svømmebassin.
• Zik og Zaks Abeland med Ritas street fodbold, Trælstårnet, Dr. Træls Parallel-parkering og Småbørnsområde.

 

Praktisk information

Det er ikke tilladt at medbring mad og drikkevarer i abeland og badeland, men der er mulighed for at købe lidt mad og drikke både i abeland og badeland.

Vær opmærksom på, at Jesperhus ikke garanterer, at alle deres aktiviteter er tilgængelige for kørestolsbrugere, så I skal selv vurdere, om I selv og jeres børn vil få noget ud af turen. Har I konkrete spørgsmål til tilgængeligheden, må I meget gerne kontakte Jesperhus direkte.

Turen inkl. frokostbuffet er gratis for store medlemmer af Muskelsvindfonden. Er du endnu ikke stort medlem, kan du læse mere om medlemskabet og tilmelde dig her.

Tilmeldingen er først til mølle, og der er sat en grænse på 5 familier (á max 5 personer pr. familie) på turen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

 

Turen er en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’

Turen til Jesperhus er blevet til som en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’, hvor medlemmer kan indsende ønsker til, hvad de gerne vil opleve på deres Pærfekte Dag. Du kan læse mere om projektet her.

Ønsket om en tur til Jesperhus er indsendt er medlem, Stine Nielsen, som sammen med sin familie glæder sig til at opleve parken. Hun skriver om ønsket: “Min søn Anton på 4 år har muskelsvind. Hans højeste ønske er at komme i Jesperhus blomsterpark og møde Hugo og Rita. Vi var der en dag i sommerferien, men det regnede hele dagen, så han fik desværre ikke set så meget. Det bliver jo begrænset når man sidder i en klapvogn under et regnslag. Derfor vil han meget gerne derop igen.

Anton bliver hjemmepasset pga. hans muskelsvind og på hårde dage elsker, han at se videoer med Hugo og Rita på YouTube. Vi tager normalt aldrig Anton med i sommerland, da det er for uoverskueligt for ham og han bliver meget hurtig træt, men Jesperhus blomsterpark er anderledes, fordi der er få aktiviteter og det dækker et lille areal. Det passer lige til ham og hans alder.”

Tilmeld dig her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder