Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Start tidspunkt

Kl. 15.45

Slut tidspunkt

Kl. 17.15

Lokation

Zoom

Kontakt

Medlemskaber

Stort eller lille medlemskab

SKÅL og glædelig jul!

Fredag d. 17. december kl. 15.45-17.15 inviterer vi til digital juleølsmagning med Henrik Feldthaus fra Beershoppen Kolding.

Henrik tager vores kære formand, Simon Toftgaard Jespersen, og medlemschef, Peter Kock Hansen, under sine vinger og guider os alle gennem fem fantastiske juleøl.

Vi har fået et unikt tilbud, hvor du som medlem kan deltage og få tilsendt en smagekasse med de fem juleøl for kun 100 kr. inkl. fragt.

Øllene, Henrik vil præsentere os for, er:

  • Vinohradsky Svatovaclavska Czech, pilsner med frisk humle. 50 cl. på 4,9 %.
  • Åben Bryg Kolding, Stolen Jingle berries – en Berliner weisse m/kirsebær, solbær, brombær og lidt vanilje. 44 cl. på 4,5 %.
  • Brasserie D’Achouffe Chouffe N’ice, Winter warmer strong beer. 33 cl. flaske på 10 %.
  • Ebeltoft Gaardbryg, Jule IPA – En lidt hazy IPA, tørhumlet med amerikanske humler, især Mosaic. 33 cl. på 6,9 %.
  • Gouden Carolus, Christmas ale – En rigtig belgisk jule klassiker, som fungerer rigtig fint til julemaden. 33 cl. På 10,0%.

Vi afholder ølsmagningen gennem Zoom. Du tilmelder dig ved at bestille smagekassen til 100 kr. på det eksklusive link nedenfor, og så får du tilsendt både kassen med de fem øl og et link til Zoom, når vi kommer lidt tættere på.

Der er kun 75 smagekasser til rådighed, så det er først til mølle, og desuden er tilmeldingsfrist d. 10. december, da vi skal sikre os, at smagekassen kan nå frem.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

Vi glæder os til at skåle med dig gennem skærmen!

Tilmeld dig og køb smagekassen her