Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Lokation

Ballerup eller Aarhus

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Kan du allerede mærke julestemningen komme snigende? Det kan vi, og derfor er vi også ekstra glade for, at vi snart kan slå teltdugen op til vores nyeste indsamlingsarrangement, Cirkus Jul. Og ikke nok med det – vi har også fået mulighed for at invitere alle børn med muskelsvind i alderen 3-10 år og deres familier med til gratis forpremiere.

 

I Cirkus Jul kombinerer vi cirkus, teater, sang og dans i et storladent show, som hele familien kan samles om. Her møder I Mustafa fra Mustafas Kiosk, selveste Næsehornet Otto, den frække Vitello, bøllen Orla Frøsnapper og ikke mindst – eller faktisk allermindst – Cirkeline.

 

Der er afsat 4 billetter til Cirkus Jul og 4 x popcorn samt gløgg og æbleskiver pr. barn. Da der er begrænsede pladser, opfordrer vi til, at man tilmelder sig hurtigst muligt, da det er først til mølle. Deadline for tilmelding er den 13. oktober – herefter sættes overskydende billetter til salg.

 

I kan enten tilmelde jer forpremieren i Ballerup eller i Aarhus.

Forpremieren i Ballerup spiller d. 16. november kl. 17.00

Forpremieren i Aarhus spiller d. 9. december kl. 17.00

 

Husk, at én i familien skal have stort medlemskab hos Muskelsvindfonden for, at I kan modtage billetterne. Er ingen af jer medlem, kan I melde jer ind her.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

 

Tilmeld dig her