Om begivenheden

Start tidspunkt

Kl. 12.30

Slut tidspunkt

Kl. 22.00

Lokation

Kolding eller Næstved

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Lad Grøn være din første gang

Grøn er det fedeste sted at starte sin festivalkarriere. Her har du nemlig mulighed for at hygge, danse og feste med skøn musik på en skøn festivalplads. I år har du desuden mulighed for at tage på Grøn sammen med en gruppe af andre medlemmer, der også skal på Grøn for første gang – så sørger vi for, at I får en god introduktion til pladsen og en skøn og tryg dag i musikkens tegn.

“Min første festival”-arrangementet vil i år foregå til Grøn i Kolding og i Næstved. Disse pladser er nogle af de mere rolige Grøn-pladser og derfor det perfekte sted at starte ud, når man skal på Grøn for første gang.

Som deltager på “Min første festival” mødes vi ved indgangen til koncertpladsen allerede kl. 12.30, hvor vi har det hele for os selv, inden pladsen åbner for andre. Her står Mia fra medlemsafdelingen og hjælper dig og de andre deltagere ind, hvorefter I sammen går ned mod gæsteområdet. Her starter vi ud med en let frokost og lidt hygge, så vi lærer hinanden at kende, hvorefter vi får en rundvisning på pladsen, så du ved præcis, hvor du finder alt fra handicaptoiletter til øl-baren.

I løbet af dagen mødes vi igen i gæsteområdet, hvor det vil være muligt at skåle med de andre, tage sammen ud for at høre en koncert og spise aftensmad sammen. Men der vil naturligvis også være rig mulighed for at udforske pladsen i mindre grupper for dem, der har lyst til dét.

For at være med skal du selv købe en billet til Grøn, og derudover tilmelde dig “Min Første Festival”-arrangementet på knappen herunder. Du er velkommen til at tage et par venner med, hvis du ønsker det.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

Tilmeld dig her