Om begivenheden

Deltager gebyr

Gratis for store medlemmer

Start tidspunkt

Kl. 09.00

Slut tidspunkt

Kl. 15.00

Lokation

Hotel Viking

Kontakt

Medlemskaber

Stort medlemskab

Tag på forkælelsestur og nyd en lækker brunch og spa i godt selskab

Er du medlem af Muskelsvindfonden, og har du selv muskelsvind? Så har du lige nu mulighed for at opleve en skøn forkælelsesdag, når vi inviterer på ‘Spa & Brunch’ på Hotel Viking i Sæby. Her har I adgang til spaen fra kl. 09.00-15.00, og mellem kl. 11.00 og 13.00 kan I få serveret en lækker brunchtallerken i restauranten. Desuden vil I skiftevis få mulighed for at få en lille massage på deres Klinik ViWell.

Dagen inkluderer:

  • Fri entré til Spa- og wellnessområdet kl. 09.00 og indtil kl. 15.00
  • 30 minutters massage (se mulighederne nedenfor)
  • Fri entré til fitness centeret fra kl. 09.00 – 15.00
  • Brunchtallerken inkl. kaffe/te og juice
  • Gratis parkering

Du kan vælge mellem følgende behandlinger:

  • Fokus massage: En behandling med fokus på belastet område efter eget valg, eller afspænding, velvære og harmoni.
  • Luksus ansigts- og hovedbundsmassage: En meget terapeutisk og afstressende massage, hvor hele ansigtet masseres blidt, og ansigtets energipunkter stimuleres. Velegnet til afstresning, spændingshovedpine, spændinger i kæben m. m
  • Hotstone rygmassage: En rygmassage med varme lavasten i forskellige størrelser, der er blid og terapeutisk. Virker meget afstressende og afslappende på krop og sind.

Selve spaen på Hotel Viking er ikke kørestolsvenlig, så dagen er som udgangspunkt for gående medlemmer. Der er elevator fra spa op til restaurant, men vær opmærksom på, at der er trapper op til taget, hvor der forefindes en udendørs spa. Spaen har en stol på badeværelset i omklædningsrummet, som kan bruges, hvis man er gangbesværet. Har du konkrete spørgsmål til andre ting ift. tilgængelighed, må du meget gerne kontakte Hotel Viking direkte.

Dagen hos Hotel Viking er gratis for store medlemmer af Muskelsvindfonden. Er du endnu ikke stort medlem, kan du læse mere om medlemskabet og tilmelde dig her.

Tilmeldingen er først til mølle, og der er sat en grænse på 10 personer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mijo@muskelsvindfonden.dk.

Dagen er en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’

Spabrunchen på Hotel Viking er blevet til som en del af projektet ‘Den Pærfekte Dag’, hvor medlemmer kan indsende ønsker til, hvad de gerne vil opleve på deres Pærfekte Dag. Du kan læse mere om projektet her.

Ønsket om en spa og brunch på Hotel Viking er indsendt er medlem, Hanne Helligsø, som glæder sig til en dejlig og afslappende dag. Hun skriver om ønsket: “Jeg kunne rigtig godt tænke mig et tilbud for gående medlemmer i det nordjyske, så derfor kunne en spatur til Hotel Viking være helt ideel”.

Tilmeld dig her
Document
Indhold