Om begivenheden

Deltager gebyr

Arrangementet er gratis

Start tidspunkt

Kl. 19:30

Slut tidspunkt

Kl. 21:00

Lokation

Zoom

Kontakt

Kontaktperson

Peter Kock Hansen

Medlemskaber

Webinaret er for alle

Er du – eller bliver du snart – voksen (i hvert fald ifølge loven)?

Når man står ved overgangen fra ung til voksen, er der en masse, man skal tage stilling til. Det gælder for alle, men måske især for dig, der har muskelsvind.

Så hvis spørgsmålene står i kø hos dig, der er på spring til at tage styringen i eget liv – og over egen hjælp – er det helt naturligt! Til dette webinar hjælper vi dig godt på vej ind i voksenlivet og svarer på alle de spørgsmål, du måtte have, når du går fra børneparagraffer til voksenparagraffer – for hvad er forskellen? Og hvilke støttemuligheder er i det hele taget efter voksenparagrafferne? Kan jeg få en BPA-ordning? Og hvad skal jeg kunne for at være BPA-arbejdsleder? Hvilke muligheder for hjælp har jeg, hvis jeg ikke kan få en BPA-ordning? Hvad med mine forældres godtgørelse for merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste?  

Få svar på det hele af konsulenterne Sigrid Stilling Netteberg og Marianne Larsen, som begge arbejder hos LOBPA, som arbejder med BPA ordninger til dagligt og møder unge og familier, der har spørgsmål til BPA. Til webinaret deltager desuden Danni Hillbrandt-Mogensen fra politisk afdeling i Muskelsvindfonden.

Webinaret er for dig, der har muskelsvind, og snart eller måske for nyligt er fyldt 18 år, og som er usikker på, hvad det betyder for dig – med paragrafbriller på. Det kan også være relevant for forældre, der mangler et overblik over, hvordan de hjælper deres unge med muskelsvind bedst muligt ind i voksenlivet.

Hvis du har specifikke spørgsmål, du gerne vil have svar på, kan du stille dem under webinaret eller allerede nu skrive dem til lobpa@lobpa.dk. Så tager vi dit spørgsmål med på dagen (du kan naturligvis være anonym, hvis du ønsker det).

Tilmeld dig her

Andre arrangementer

Se alle begivenheder