Prøvespillet i Det Store Selleri gik godt

Jane W. Schelde

06. maj 2021

Knap 200 medlemmer deltog i prøvespillet ved Muskelsvindfondens nye indsamlingsaktivitet: Det Store Selleri, og det er Muskelsvindfondens spilchef Peter Holst meget tilfreds med.

I forbindelse med prøvespillet har mange medlemmer også kommenteret deres oplevelse, tekniske problemer m.m., som de er stødt på undervejs. Vigtige input, som nu vil betyde rettelser og justeringer, inden lotteriet går officielt i luften.

Lotteriet er en helt ny boldgade for Muskelsvindfonden

Det Store Selleri er en helt ny boldgade for Muskelsvindfonden og en helt ny indsamlingsaktivitet for indsamlingsafdelingen. Derfor var det med stor spænding, at Muskelsvindfonden åbnede for salget den 19. april. Dog kun til prøvespillet for medlemmer af Muskelsvindfonden, som skulle teste funktionalitet, registrering, betaling m.m.

Hvordan gik det så?

– Jeg må sige, at jeg er ovenud tilfreds med forløbet. Prøvespillet gav nogle gode input til rettelser til spillet. Det har bl.a. betydet, at vi har lavet registreringsflowet om, så det nu er soleklart, at man skal have en profil for at spille med, og at denne profil skal aktiveres. Jeg kan også berolige med, at Mobile Pay bliver en mulighed. Der er nogle omstændigheder, der har betydet, at vi ikke allerede har den mulighed, men vi håber, at det kommer med fra starten af det officielle spil, siger Peter Holst.

Ifølge Peter Holst har imponerende 80% af deltagerne i prøvespillet udfyldt det spørgeskema, som blev lavet i forbindelse med prøvespillet. Af dem fandt kun 6% spillet for ikke-intuitivt. Dvs. 94% har haft nemt ved at finde rundt. Flere har kommenteret, at det tog for lang tid at generere lodder. Et forhold, der vil blive rettet op på.

Vinderne fundet

Selve lodtrækningen blev foretaget af en notar ved Københavns Byret torsdag den 29. april 2021. Dvs. at vinderne nu på meget formel vis er fundet. Vinderne har fået direkte besked.