Muskelsvindfondens midler kommer hovedsagligt fra vore store indsamlingsaktiviteter; Grøn Koncert og Cirkus Summarum. I over 30 år har vi formået at skabe værdigivende samarbejde med store og små virksomheder. Der er mange muligheder for samarbejde, nogle eksempler på vores erhvervspartnere kunne være:

Sponsorsamarbejde

Jeres virksomhed kan være med som sponsor på Grøn Koncert eller Cirkus Summarum og blive synlige overfor et stort publikum og blive en del af en god sag. Som sponsor på en af vores indsamlingsarrangementer får I mulighed for at blive leverandør på arrangementet eller på anden måde støtte arbejdet.

Eventafvikling

Sammen med Tuborg har vi skabt Grøn Koncert, der efter 30 år stadig tiltrækker over 150.000 musik og festglade mennesker hvert år. Sammen med DR har vi skabt Cirkus Summarum, hvor DRs børneunivers vækkes til levende live til glæde for børnefamilier sommeren over.

Hvad skal vi lave sammen med jer?

Muskelsvindfondens indsamlingsafdeling har stor erfaring med at udvikle, planlægge og afvikle store arrangementer. Vi er eksperter i alt fra planlægning, over security og madsalg til musikproduktion og publikumsevaluering. Hvis jeres virksomhed planlægger at stable et arrangement på benene, kan I bruge vores ekspertise og støtte en god sag på samme tid.

Partnerskab med plads til forskelle

Når du er samarbejdspartner med Muskelsvindfonden, bliver du en del af at skabe et samfund med plads til forskelle. Vi vil ikke nøjes med at skabe omtale og omsætning. Vi vil skabe et samfund, der ser mulighederne i personer med handicap og alle andre. Om jeres virksomhed bygger ramper foran hovedindgangen, skaber fleksjobs eller støtter visionen økonomisk er op til jer.

Holdet bag oplevelserne

Muskelsvindfondens indsamlingsafdeling står bag planlægningen og afvikling af de store kulturarrangementer. Indsamlingsafdelingen er en organisation med en rutineret medarbejderstab, veldokumenterede arbejdsmetoder og gennemprøvede logistiksystemer. Derudover er ca. 1700 engagerede frivillige tilknyttet arrangementerne og udgør rygraden i det store arbejde, der er i at afvikle Muskelsvindfondens indsamlingsarrangementer.

Muskelsvindfonden har i de sidste 30 år kombineret stærke virksomheder med en god sag og gode fortællinger om et sted, hvor der er plads til forskelle.

Vil I være med? Kontakt partnerskabschef Jacob Bartholin.

Klik på billedet for at se denne folder, der giver eksempler på Muskelsvindfondens partnerskaber:

Partner forside