Der er mange måder at være frivillig på:

 

Frivillig på Grøn Koncert, Cirkus Summarum m.m.

På alle Muskelsvindfondens arrangementer arbejder frivillige for at skabe plads til forskelle. Årligt yder ca. 1300 frivillige en kæmpe indsats på bl.a. Grøn Koncert, Cirkus Summarum, Roskilde Festival. Ledreborg Slotskoncert, Arla Food Festival og Lego World. De arbejder med alt fra at sælge mad og drikke til at tage imod publikummer i indgangen, bygge scene og mange andre opgaver, og de giver de besøgende den oplevelse, som de har betalt for.
Det er sjovt og inspirerende, men også hårdt at være frivillig i Muskelsvindfonden. Til gengæld lover vi, at du vil få en oplevelse, som du aldrig glemmer samt en masse nye venner.

Lad dig inspirere af filmene nederst på siden, hvor du kan se, hvad de frivillige laver på vores arrangementer. Du kan også læse i vores frivillighedshåndbog for at få et indtryk af, hvad det vil sige at være frivillig i Muskelsvindfonden. Eller klik på linket herunder for at tilmelde dig og få endnu mere at vide.

Vi kalder i øvrigt frivillige på arrangementerne for crewet – udtalt kræwet.

 

Bliv crewer

 

Event Safety

Event Safety er Muskelsvindfondens sikkerhedsafdeling, som sikrer et højt niveau for sikkerhed og tryghed både for de mange frivillige, medarbejdere og for de mange tusinde gæster, der hvert år besøger Muskelsvindfondens koncertarrangementer. Event Safety er også på andre arrangementer og events året rundt og leverer sikkerhed og tryghed til koncertarrangementer, festivaler og events med alt fra 500 til 80.000 gæster på ca. 110 arrangementsdage årligt. Event Safety har ca. 100 frivillige medarbejdere, der er uddannede som enten event vagter eller førstehjælpsbehandlere og – assistenter. Overskuddet fra driften af Event Safety går til Muskelsvindfondens arbejde.

 

Læs mere om Event Safety her

 

Muskeltér

Du kan blive muskeltér på vores medlemsarrangementer, fx familiekurser, sommerlejre, klubdage og foreningens landsmøde. Mens forældrene er til møde, har børnene deres eget kursus, som muskeltérerne er med til at afvikle, samtidig med at de sørger for, at børnene får nogle gode oplevelser. Børnene, der deltager på kurserne, er i alle aldre. Nogle sidder i kørestol, nogle er gående, og de fleste har deres søskende med. Der kan være alt fra fem børn på de små weekend-kurser til over 50 på det årlige landsmøde. Muskeltérerne er en helt nødvendig og integreret del af Muskelsvindfondens arbejde. For at blive muskeltér skal du være over 18 år, have en ren børneattest og kunne lide børn.

Hvis du vil vide mere eller ønsker at blive muskeltér kontakt medlemskonsulent og leder af muskeltérerne Tine H. Jensen.

 

Kontakt Tine H. Jensen

 

Hør Fie fortælle om at være frivillig i Crewet  eller hør, hvordan det er at være frivillig på Cirkus Summarum i videoerne herunder: