1. Hvordan bliver jeg frivillig for Muskelsvindsfonden? Vælg menupunktet ”Tilmeld dig her” og udfyld indmeldelsesformularen.
 2. Er der specifikke krav som frivillig? Du skal være fyldt 18 år, hvis du skal med på vores arrangementer. Dog 16 år på Cirkus Summarum. Du skal kunne fremvise ren straffe- og børneattest.
 3. Hvordan gør jeg mht. børne- og straffeattest?  Når du har udfyldt indmeldelsesformularen, skal du give tilladelse til, at politiet må kontakte dig via e-Boks.
 4. Hvor lang tid tager det at blive godkendt? Når du har givet tilladelse til, at politiet må kontakte dig, modtager du i løbet af 48 timer to henvendelser i din e-Boks. Du skal give samtykke til, at politiet må sende disse oplysninger til os. OBS. Når du er logget ind i din e-Boks og videre ind i politiets system, kan du give samtykke til begge henvendelse på en gang.
 5. Kan jeg give samtykke i e-Boks via min smartphone? Nej. Systemet virker desværre kun via pc.
 6. Hvornår ved jeg, at jeg er frivillig i Muskelsvindsfonden? Når du har givet samtykke via e-Boks, modtager du en velkomstmail med brugernavn og kode, så du kan logge ind på Crewet.dk og tilmelde dig vores arrangementer.
 7. Kan jeg ændre mine oplysninger? Når du er blevet godkendt og har fået dine brugeroplysninger, kan du til enhver tid ændre adresse, telefonnummer osv. OBS. Når du logger ind første gang, bør du ændre koden til én, du kan huske. Skulle du alligevel glemme koden, kan du altid bestille en ny via af din mailadresse.
 8. Hvornår kan jeg ansøge til de forskellige arrangementer? Vi åbner for tilmeldingen i februar efter først-til-mølle princippet. Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse om, at du er tilmeldt og skal med på arrangementet.
 9. Hvor kan jeg læse mere om de forskellige arrangementer? Vi udgiver hvert år en turbog til de fire største arrangementer, hvor man kan læse mere om, hvordan arrangementet fungerer. Du kan hente turbøgerne som pdf her (bemærk at indholdet opdateres hvert år omkring 1. juni): Grøn Koncert, Cirkus Summarum, CYKLO, Roskilde Festival.
 10. Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg har et handicap? Hvis du har et handicap, kan du udfylde dette i indmeldelsesformularen. Derudover ønsker vi, at du kontakter os på crewet@muskelsvindfonden.dk, når du har tilmeldt dig et arrangement, så vi sammen kan finde ud af, hvor meget du kan holde til og finde en bod/funktion til dig. På den måde sikrer vi i fællesskab, at alle får den bedste oplevelse.
 11. Kan jeg være tilmeldt flere arrangementer over en sæson? Du kan tilmelde dig lige så mange arrangementer, du har lyst til. Men husk på, at det kan være hårdt at være af sted, og at det er godt at kende sine begrænsninger.
 12. Hvis jeg vil vide mere? Vi vil anbefale, at du læser frivillighedshåndbogen. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på crewet@muskelsvindfonden.dk eller ringe til os på 8948 2222 fra mandag-torsdag mellem kl. 9.00-15.00.