Den cellulite-besmykkede popo. Den aldrende krop med den møre hud. Den fysisk udfordrede krop. Kropslige særligheder, der værdsættes i kunstens verden, men i virkelighedens verden ses som tegn på svaghed, svækkelse eller sågar udløbsfrist.
På scenen har vi tre unikke croquismodeller, der venligt og modigt stiller deres kroppe til rådighed for kunsten og samtalen om mangfoldighed i kropsidealer.

Med hver deres staffeli kaster vi novicerne Svend Brinkmann, Ida Auken, Sandie Westh – og de mere rutinerede – Politikens satiretegner, Roald Als og en række bornholmske kunstnere ud i croquiskunsten.
Kan vi aftaburisere kroppen ved betragte den fra kunstens ståsted? Hvad mener Svend Brinkmann om nutidens kropsidealer? Hvad udgør et interessant motiv for Roald Als eller Ida Auken?

Til at stimulere det kunstneriske får du og de andre tegnere en smagsprøve på Muskelsvindfonden spritnye Gin; Pærfekt, som er lavet i samarbejde med det nye danske destilleri, Radius Distillery. En gin, der fortæller en vigtig historie ved at være brygget på krumme agurker. Du ved – dem, der er så grimme at vi kasserer dem.

Medvirkende tegnere er blandt andet Svend Brinkman, Ida Auken og Sandie Westh.
Derudover får vi selskab følgende lokale kunstnere: Kirsten Lillelund, Anne Cirkola, Gaia Amarylis Trampedach, Lene Bang og Lene Degett.

Arrangeres i samarbejde med Politiken.

Tid og sted

Torsdag den 14. juni kl. 18.15 – 19.15 i Politikens telt