Torsdag d. 27. juli slår Tuborg og Muskelsvindfonden portene op til anden halvdel af dette års Grøn turné. Første halvdel har budt på omskifteligt vejr, samt en masse nye tiltag, der afprøves for første gang i år. Blandt andet en ny midterscene for upcoming artister, kontantløs plads og ikke mindst nyt navn, udtryk og startby.

Publikum og anmeldere har taget rigtig godt imod årets artist-hold, og musikmagasinet Gaffa kvitterede med 5 flotte stjerner til Rasmus Seebach, Christopher og The Minds of 99, samt 4-stjernede anmeldelser til L.O.C., Scarlet Pleasure og S!vas & Ukendt Kunstner.

– Vi har både haft sol og regn. Fra at komme fra Kolding i fredags, med solskin og det bedste besøgstal i mange år, samt en god dag i Aarhus, fik vi rigtig meget vand i Aalborg. Men vores seje frivillige fik som altid hele pladsen op at stå og 11.500 gæster valgte at trodse regnen og komme ud og feste. Det er jeg dybt imponeret over, siger Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

I dag er Grøn i Esbjerg. Herefter drager karavanen til Odense og Næstved for at slutte i Valbyparken på næste søndag.
Vi håber, at vejret arter sig, og glæder os meget til at fyre den af i en god sags tjeneste med et arsenal af dygtige og tændte artister, skønne frivillige og dejlige gæster, siger Theis Petersen og henviser til, at alt overskuddet fra Grøn går til Muskelsvindfondens formålsbestemte arbejde, som det har gjort det i alle 35 år.

Besøgstal for første del af Grøn:

Valby: 10.000 gæster
Kolding: 15.500 gæster
Aarhus: 30.000 gæster
Aalborg: 11.500 gæster