For første gang i 35 år har Muskelsvindfonden og Tuborg meddelt totalt udsolgt på første del af af Grøns tur rundt i landet. Fire ud af årets otte koncertdage er dermed afsluttet med helt fyldte koncertpladser. Det var på Amager, i Kolding, Aarhus og Aalborg, og i alt har 89.000 festglade publikummer indtil nu gæstet Grøn 2018. Festen fortsætter i fire nye byer denne uge, hvor billet-forsalget allerede har slået historisk rekord.

Højt forsalg i alle byer

De første fire Grøn koncerter i den forgange uge bød alle på solskinsvejr, glade publikummer i festhumør og fremragende koncerter fremført af årets line-up bestående af Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X Joey Moe og Phlake samt DJ’s Josefine Winding og Emma Acs flankeret af stortalenterne Ericka Jane og Iris Gold.

– Det har været fire vidunderlige dage. Det er som altid den bedste følelse at komme rundt i landet og opleve mødet mellem festglade publikummer, fantastiske musikoplevelser og hårdtarbejdende frivillige, der sammen skaber magi! Det er af enorm stor betydning for Muskelsvindfondens arbejde, at så mange publikummer indtil nu har festet på Grøn 2018, og vi kan kun håbe på, at det fortsætter sådan de kommende fire koncertdage. Det tegner godt, forsalget har aldrig været bedre, så jeg kan kun opfordre til, at man får sin billet hus allerede nu, siger indsamlingschef i Muskelsvindfonden Theis Petersen.

De frivillige har ydet et kæmpe arbejde

Stemningen på årets Grøn er ikke til at tage fejl af: Sol og et stjernespækket musikprogram får smilet frem blandt de mange gæster. Derudover har publikum fået musikalske overraskelser med på vejen, fx da Suspekt inviterede Joey Moe og Jacob Binzer (D-A-D) på scenen, og der blev skrålet med i skumringen, da Suspekt gæstede Lukas Graham ved deres fælles sang ’Søndagsbarn’.

– Jeg har været med rundt på hele første del af Grøn, og stemningen har været fantastisk i hver by. Det har været tydeligt at mærke, at vi har haft 89.000 gæster på fire dage. Det er flere gæster end nogensinde, og vi har haft travlt. Fra Muskelsvindfonden lyder en stor tak til alle frivillige, som har ydet langt over det mulige, siger Henrik Ib Jørgensen, direktør i Muskelsvindfonden. Han var ude at sætte hegn op sammen med de frivillige i Kolding og oplevede her et unikt fællesskab og sammenhold.

På torsdag går det løs igen

Med endnu fire Grøn-byer tilbage på touren i hhv. Esbjerg, Odense, Næstved og Valby opfordrer Muskelsvindfonden og Tuborg folk til at sikre sig en billet, da forsalget allerede nu viser historisk rekord.

Anden del af Grøn-karavanen starter igen torsdag den 26. juli, hvor Grøn 2018 gæster Esbjerg. Herefter kommer Grøn til Odense den 27. juli, Næstved den 28. juli og afslutter i Valbyparken i København søndag den 29. juli. Så hvis man ikke nåede at opleve Grøn på den første halvdel af touren, er det stadig muligt i de fire kommende koncertbyer.

Tourplan:
19/7 – Amager (udsolgt med 15.000 publikummer)
20/7 – Kolding (udsolgt med 18.000 publikummer)
21/7 – Aarhus (udsolgt med 35.000 publikummer)
22/7 – Aalborg (udsolgt med 21.000 publikummer)
26/7 – Esbjerg
27/7 – Odense
28/7 – Næstved
29/7 – Valby