I morgen lancerer Muskelsvindfondens medlemsafdeling et nyt digitalt initiativ, hvor der over den næste måneds tid afholdes tre webinarer, der kort fortalt er foredrag eller oplæg streamet over nettet.

Har du lyst til at blive klogere på spændet mellem arbejdsmarked og handicap, så Muskelsvindfondens nye initiativ måske noget for dig. Over den næste måneds tid afholder medlemsafdelingen i forbindelse med beskæftigelsesprojektet Klar, Parat, Start tre gratis webinarer, som sætter fokus på bl.a. arbejdsgivernes holdning til mennesker med handicap, mulighederne med kommunale støtteordninger, iværksætteri samt andres gode erfaringer med job og handicap.

Formen med webinarer er ikke noget, man tidligere har forsøgt sig med, men i Medlemsafdelingen håber de på, at det bliver en succes.

“Traditionelt set er vi vant til at holde foredrag med udelukkende fysisk tilstedeværelse, men denne gang har vi prøvet at tænke ud af boksen for at imødekomme nogle af dem, som enten bor langt væk eller måske ikke har energi til det efter en lang dag på uddannelse eller arbejde. Webinar-formen kan derfor forhåbentlig lokke nogen til, som vi aldrig havde set til en traditionel temaaften,” fortæller Simon Toftgaard, projektleder for Klar, Parat, Start.

Premieren lige om hjønet

Første webinar er allerede på torsdag d. 26 oktober, hvor vi sender live Høje Taastrup med en projektkoordinator fra Dansk Handicap Forbund, som holder et spændende oplæg om arbejdsgivere kontra mennesker med handicap. Vi går live 19.30 og håber selvfølgelig på, at DU vil se med.

Læs mere via linket og skriv dig op til at deltage:

https://www.crowdcast.io/e/paa-job-med-et-handicap