Om få timer åbner dørene til Grøn’18 i Kolding. Men allerede nu melder Muskelsvindfonden og Tuborg alt udsolgt til koncerten i Kolding med 18.000 solgte billetter. Det er første gang i Grøns 35. år lange historie, at Grøn i Kolding meldes udsolgt.

Forsalget til Grøn’18 har været historisk højt i år og arrangørerne anbefaler, at man sikrer sig en billet til de kommende koncerter nu. Grøn  blev i går skudt i gang på Amager med en udsolgt koncert og 15.000 festglade publikummer. Lukas Graham afsluttede festdagen med et brag imens solen gik ned, hvor også Orgi-E fra Suspekt gæstede scenen.

Udsolgt for første gang

Med et strålende solskinsvejr og et stjernespækket line-up bestående af Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X Joey Moe og Phlake samtDJ’s Josefine Winding og Emma Acs og R&B/pop-prinsesserne Ericka Jane og Iris Gold, har forsalget i år været i historisk højt. Med meldingen om udsolgt i Kolding, kan man for første gang nogensinde melde udsolgt på årets første to koncerter.

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden Theis Petersen udtaler:

Det er en fantastisk start på Grøn’18. Med en udsolgt koncert på Amager i går og nu en udsolgt koncert i Kolding, hvor der i dag kommer 18.000 publikummer, kan vi være rigtig glade.
Vi oplever i år et historisk højt forsalg til Grøn, så jeg kan kun opfordre til at folk, der gerne vil opleve Grøn’18, sikrer sig billet til de kommende koncerter allerede nu.

Til de der ikke har fået købt billet til Kolding, anbefaler vi, at de sikrer sig én til Esbjerg nu.