Antoniett Foredrag
Foto: privat

Om mig: 

Jeg fik konstateret muskelsvind, da jeg var 11 år gammel, og kom permanent i kørestol fra jeg var 16 år. Det har – og er – bestemt ikke en let kamp at skulle kæmpe mod sin krop, når ens hjerne fungerer helt optimalt. Det er som om, hjernen siger til én: Kom nu, du kan jo godt, din krop er bare doven. Men der er ingen reaktion fra kroppen. Denne kamp vil jeg gerne fortælle om i mit foredrag.

Jeg vil fortælle om en sportspige, der dyrkede sport 6 gange om ugen, i 5 forskellige sportsgrene, som pludselig fik ændret sit liv. Jeg fortæller om en pige, der efter hjælp fra en psykolog samt venner og familie, fik rejst sig og nu kæmper for at leve livet fuldt ud! Livet er til for at skulle leves. Uanset om man har et handicap eller ej. Men et handicap minder ofte en om, at man altså skal huske ikke at tage alt for givet, og sætte pris på det man har. Og det man får.

Jeg har lært, at mit netværk og de mennesker, jeg holder af, og som vil mig det bedste, er de vigtigste personer at bruge min tid på.

Jeg har holdt foredrag siden 2005. For folkeskoleelever (fra 3 klasse og op til 10. klasse), gymnasier, pædagogseminarier, på social og sundhedsskolen og på fysioterapeutuddannelsen, samt til utallige kurser for RehabiliteringsCenter for Muskelsvind.

I 2016 er jeg kommet med i et projekt i samarbejde med SUMH og DSE, der hedder inklusion i øjenhøjde/allemed.dk. I dette projekt tager vi rundt på landets folkeskoler og fortæller om, hvad inklusion er for os med og uden et handicap.

Hvis du har lyst til, at jeg skal komme og holde foredrag hos dig/jer, kan jeg bl.a. tilbyde at fortælle min livshistorie, men jeg kan også holde oplæg af mere faglig karakter – både pædagogisk og fysiologisk, altså hvad der skal til for, at man som pædagog eller fysioterapeut får et godt samarbejde med et barn, en ung eller en voksen med handicap.

Antionett vandt Århus Kommunes handicappris i 2013 for sit frivillige arbejde for at nedbryde fordomme.

By:  Aarhus C

Født: 1988

Pris: Dækning af transportudgifter

Kontakt: e-mailpharao1988@hotmail.com

Posted in: Se, hvem du kan booke: