Hvem siger, at ens liv skal være anderledes, bare fordi man har et handicap?

Mette Matzen
Privatfoto: Mette Matzen

Om mig:
Jeg hedder Mette og er 27 år. Jeg fik konstateret muskelsvind, da jeg var 2 1/2 år gammel og har derfor haft hjælper i mange år.

Jeg er nyuddannet jurist fra Københavns Universitet. Det at have et handicap og samtidig studere medførte nogle udfordringer. Jeg sidder nemlig i elektrisk kørestol og er afhængig af, at elevatorerne virker, undervisningen er i tilgængelige lokaler, og at jeg kan få længere tid til eksaminer m.m. Derfor har jeg lært at være på forkant med mange ting generelt.

Ud over mit studie fylder musik en stor del i mit liv. Jeg siger sjældent nej til en god koncert i vennernes selskab. Jeg synger også selv, hvilket jeg har valgt at gøre brug af ved at glæde de ældre på plejehjem med en koncert i ny og næ.

I min fritid er jeg derudover frivillig i Sammenslutningen af Unge med Handicap (SUMH). Her sidder jeg i bestyrelsen, hvor mine arbejdsopgaver varierer mellem politisk arbejde og at klæde andre frivillige på til deres opgaver i organisationen. Dette arbejde er lærerigt og spændende og giver mig en masse erfaringer og værktøjer på min videre vej.

En hel almindelig hverdag for mig vil bestå af arbejde, måske lidt musik i form af klaverspil og sang. Og om aftenen kan det sagtens tænkes, at der kommer en veninde forbi til hjemmebagt kage. Det hele er selvfølgelig krydret med godt humør og humor.

Mit oplæg kunne tænkes at omhandle:

By: Hvidovre

Født: 1989

Pris: Dækning af transportudgifter

Kontakt: e-mail: mettematzen@gmail.com

Posted in: Se, hvem du kan booke: