Muskelsvindfonden anvender elektronisk afstemning både ved afstemning pr. brev, som foregår i perioden den 19. august til den 9. september 2020 og på selve landsmødet den 12. september 2020.

Kandidaterne til formandsvalg, næstformandsvalg og valg til repræsentantskabet kan du læse mere om her: Kandidater. Vær opmærksom på, at listen er baseret på de kandidater, der havde meldt deres kandidatur inden deadline den 17. august 2020 kl. 12.

Sådan gør du: 

  • Send en mail til brevstemme@muskelsvindfonden.dk. Du kan enten klikke på selve mailadressen her til venstre, så vil den åbne dit eget mailprogram, hvor både mailadresse (brevstemme@muskelsvindfonden.dk), emnelinjen og en kort indholdstekst automatisk vil være udfyldt. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på send mail for at rekvirere adgang til at brevstemme.
  • Du kan også sende en mail til brevstemme@muskelsvindfonden.dk og skrive: Anmodning om adgang til brevstemme i emnefeltet. Tryk send og du vil modtage link til afstemning.
  • Du vil herefter modtage et autosvar (en mail) indeholdende et link til selve afstemningsmiljøet og en beskrivelse af, hvordan du skal afgive brevstemme digitalt, sidste frist, brug af nem-id osv.
  • Afgiv din stemme…
  • Deadline for afgivelse af stemme pr. brev er den 9. september 2020 kl. 12.

Husk at du for at kunne brevstemme skal have betalt dit kontingent (stort medlemsskab), samt være fyldt 15 år. Du kan læse mere i Muskelsvindfondens vedtægter, som du finder her: Vedtægter Er du i tvivl, om dit kontingent er betalt – tjek det her: Medlemskab

OBS: vær opmærksom på, at du først kan stemme førstkommende hverdag efter kl. 12. dvs. ca. et døgn efter at du har betalt dit kontingent, da systemet skal nå at oploade din profil. Ved bankoverførsel kan der gå op til tre dage inden vi har registreret din betaling – så sørg for at dit kontigent er betalt i god tid.

Har du spørgsmål, så kontakt CRM-koordinator Michael Sølvsten: mls@muskelsvindfonden.dk  eller 2972 9151.