Medlemsrabatter til Cirkus Summarum.

Så er det snart sommer igen og dermed tid til popcorn og kolde øl.

Har du tegnet stort medlemsskab, så har du mulighed for at købe billetter til Cirkus Summarum.

Til Cirkus Summarum får alle medlemmer med stort medlemsskab mulighed for at købe op til 4 billetter med -50 kr. i rabat pr. billet. Disse billetter skal bestilles hos Billetten på tlf. 70 20 20 96. Her skal man oplyse sit medlemsnummer for at opnå rabatten.

Vi gør opmærksom på at der i år, er et ordregebyr på 5 kr. pr. ordre.

Hvis der er nogle spørgsmål vedrørende billetter til Cirkus Summarum kontaktes Bettina Ottesen på beot@muskelsvindfonden.dk.

Er du i tvivl om dit medlemsnummer eller om du har stort eller lille medlemsskab – tjek det her: medlemsnr.

 

Har du generelle spørgsmål, så kontakt os på 89482222 eller reception@muskelsvindfonden.dk

 

Feriepuljen og Studierejselegatet
Feriepuljen er for medlemmer af Muskelsvindfonden, som har valgt at tegne stort medlemsskab, og som gerne vil på ferie på Musholm Ferie – Sport – Konference. Man kan én gang om året leje ét hus på Musholm, uanset om det er 1-2 overnatninger, weekend, miniferie eller en uges ophold. Der gives 30% medlemsrabat på ophold i huset, men ikke på tilkøbt pension. Har man to store medlemsskaber i familien, så kan man opnå et max. tilskud på 60% af lejen. Feriepuljen fungerer efter først til mølle princippet.

Huset bookes via Musholm Ferie – Sport – Konference eller telefonisk på 70137700. Ved booking oplyses medlemsnr. som kan findes her: Medlemsområde

 

Muskelsvindfondens bestyrelse har i 2015 besluttet, at Jørgen Kejsers Mindelegat, som Muskelsvindfonden administrerer, fremover skal uddeles som et studierejselegat. Flere unge med muskelsind ønsker et studieophold i udlandet, men oplever ofte forhøjede leveomkostninger pga. muskelsvind. Det kan bl.a. være udgifter til fysioterapi og træning og til leveomkostninger generelt.

I 2016 er legatet tildelt Anne Ranch Lund, som i februar tog til Michigan, USA, for at arbejde for demokraterne under den amerikanske valgkamp. Læs evt. mere her: Jørgen Kejser Mindelegat

Du kan se mere om studierejselegatet her: Legat til studierejse