Velkommen til landsmøde for børn og unge

Hvert år sætter vi programmer sammen til børn og unge, som bygger på gode og usædvanlige oplevelser. Det vigtigste er at møde de andre deltagere og have det sjovt sammen – og måske prøve noget man ikke har prøvet før.

Programmet for børn og unge er i år målrettet tre grupper:

Børn i alderen 3-7 år rejser med Muskeltererne til Muskland, hvor man sammen med andre ambassadører rejser rundt i verden og løser diverse opgaver. Det er Muskeltererne, der har lagt det spændende program og står for aktiviteterne, som foregår på Musholm.

For aldersgruppen 8-12 år er der flere valgmuligheder. Man kan tilmelde sig E-Sport og besøge landets største E-Sportsklub i Slagelse, hvor klubbens instruktører hjælper deltagerne med at game og giver tips til træning. Der er også mulighed for at opleve Escape Room, hvor man som hold udfordres på opgaveløsning under tidspres, så man sammen kan redde verden for en frygtelig epidemi. Sidst kan man deltage i det kreative værksted, arbejde med ler, lave smykker eller tegne.

Der er selvfølgelig også den mulighed at deltage i Musland aktiviteten, hvis man mere er til det.

For aldersgruppen 13-17 år er tilbuddet også E-Sport og Escape Room, men her planlagt for aldersgruppen. Her er det også muligt at deltage i kreativt værksted.

I tilmeldingsblanketten er det muligt at tilmelde sig de aktiviteter, der er åbne for den aldersgruppe, som barnet/den unge hører til. Husk i tilmeldingen til overnatning mv. at angive, om der ønskes pasning lørdag aften ved Muskeltererne.

 

Læs om de forskellige aktiviteter her:

Musland

Kreativt værksted

E-sport

Escape room

Tilmeld dig her

Tilmeldingsfristen er overskredet.