Muskelsvindfonden administrerer nogle puljer og legater – dem kan du læse mere om her.

Muskelsvindfondens Feriepulje 2020

Feriepuljen er for medlemmer af Muskelsvindfonden, som gerne vil på ferie på Musholm Ferie – Sport – Konference. Man kan leje et hus eller et dobbeltværelse på Musholm med rabat, uanset om det er 1-2 overnatninger, weekend, miniferie eller en uges ophold. Det er muligt at ansøge ligeså ofte man vil. Der ydes 30% medlemsrabat pr. stort medlem og max 60% ved flere store medlemskaber. Minimum et af medlemmerne skal have muskelsvind for at opnå støtte, og man skal have købt et stort medlemsskab (pris 200 kroner om året).

Medlemsrabatten gælder kun ophold, men ikke forplejning. Dog kan der gives rabat, hvis du bor i et dobbeltværelse i et af Musholms I-huse (se Musholms boliger her). Familieferier foregår i feriehusene, mens miniferie for to pers. er i I-husene. Priserne kan du se nedenfor, har du spørgsmål til pakkeløsningerne, så kontakt gerne Musholm.

Feriepuljen fungerer efter “først til mølle”- princippet. Det betyder, at de medlemmer, der først ansøger feriepuljen, kommer forrest i rækken af ansøgerne. For at komme på listen skal du henvende dig til Musholm Ferie-Sport-Konference T: 70137700 info@musholm.dk

Alle på listen får besked om, hvorvidt de får tilskud fra feriepuljen.

Huset bookes via Musholm Ferie – Sport – Konference.  Ved booking oplyses medlemsnr., som kan findes her: Medlemsområde

Bliv medlem nu (åbner i nyt vindue)

 

Studierejselegat

Muskelsvindfondens bestyrelse har i 2015 besluttet, at Jørgen Kejsers Mindelegat, som Muskelsvindfonden administrerer, fremover skal uddeles som et studierejselegat. Flere unge med muskelsind ønsker et studieophold i udlandet, men oplever ofte forhøjede leveomkostninger pga. muskelsvind. Det kan bl.a. være udgifter til fysioterapi og træning og til leveomkostninger generelt.

I 2016 er legatet tildelt Anne Ranch Lund, som i februar tog til Michigan, USA, for at arbejde for demokraterne under den amerikanske valgkamp. Læs evt. mere her: Jørgen Kejser Mindelegat

Læs her om Legat til studierejse