I Muskelsvindfonden vil vi gerne mindes de af foreningens medlemmer, der er gået bort. Derfor har pårørende og bekendte her på siden mulighed for at få et mindeord lagt ud i forbindelse med dødsfald blandt Muskelsvindfondens medlemmer. Du finder dem ude til venstre i menuen.

Du er velkommen til at skrive dine mindeord og sende dem til os. Så lægger vi dem ud her på siden. Send en mail til Michael Sølvsteen på mls@muskelsvindfonden.dk.

 

Maj 2017

Peter Gundlund Koed Mikkelsen
Muskelsvindfondens repræsentantskabsmedlem, Peter Gundlund Koed Mikkelsen, er død den 30.05.2017

Mindeord af Lisbeth Koed Doktor på vegne af Muskelsvindfonden
Gennem hele sin barndom og videre ind i ungdom og voksenlivet var Peter et aktivt medlem i foreningen, og senest den 20. maj 2017 blev han genvalgt som medlem af repræsentantskabet.
Selv mødte jeg første gang Peter, da jeg var 20 år og han 17 år, og vi sammen blev portrætteret til en artikel i Muskelkraft. Det møde blev startskuddet til en række artikler i Muskelkraft, som vi skrev i samråd med hinanden eller hver for sig. Når andre refererer til Peter, er det ofte ord som “kvik”, “skarpsindig” og “filosofisk”, der bruges. Gennem samarbejdet dengang, var det tydeligt for mig, at Peter var alt dette, men frem for alt kvik, veltalende og nysgerrig: “hvorfor hedder alting noget med muskeldit og muskeldat?” spurgte han. Det virkede useriøst, mente han.

Læs hele Lisbeth Koed Doktors mindeord her

 

Juli 2017
Søren Høimark Poulsen
Af Claes Würtz Petersen

Til Minde om Søren Høimark.

Søren – Du havde så mange gode værdier, gode personlighedstræk, og var altid god for et smil og en joke – Selv om man nogle gange skulle læne sig lidt ind, og lige have den én gang til.
Du forlod os desværre i en alt for tidlig alder, og universet kan være så uretfærdigt nogle gange. Du var en fighter, en champion, og der var ikke en opgave du ikke turde sætte dig for!
Du kastede dig ud i alt, på trods af din muskelsvind! Det er personer som dig, der inspirerer mig til at gøre, det jeg gør, hvert evigt eneste år for Muskelsvindfonden.

Søren havde en kampgejst jeg aldrig har set hos noget menneske før – det var altid en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og du kunne få selv den mest alvorlige forsamling til at smile, og grine!

Jeg er så glad for at jeg nåede at opleve den sidste tid med dig på Roskilde Søren, de minder kan ingen heldigvis ikke tage fra mig. Sørens farvel med verden er dybt tragisk, men efter lang tids refleksion, syntes jeg, at der er noget smukt i at Søren tog afsked med os ”med trøjen på”. Kæmpende for en sag der betød så meget for ham, omgivet af mennesker som han elskede, og som også elskede ham.

Jeg vil slutte af med et citat fra årets Roskilde, sagt af Søren selv, på vores hold-navnerunde:

”Hej, jeg hedder Søren, jeg har muskelsvind, og jeg er her for at skrabe penge ind til… MIG SELV! ”

Søren – Du blev taget alt for tidligt fra os – men minderne kan de aldrig fjerne! <3