Praktiske informationer

Hvad skal jeg have med? Hvor tilmelder jeg mig? Hvem skal jeg bo sammen med?

Mange spørgsmål melder sig, når man skal tilmelde sig Muskelsvindfondens Landsmøde. Men tag det roligt – vi vil gerne hjælpe dig, så du er informeret inden tilmelding.

Så tag en kop kaffe – sæt dig ned og læs med her: 

Overnatning:

Det er muligt at tilmelde sig med overnatning på Musholm Ferie – Sport – Konference, hvor I indkvarteres i 2, 4 eller 6 personers huse.

I kan også vælge at bo i tenthouse (camplet m. madrasser og strøm – til 2 pers) eller få et handicapvenligt 4 pers. værelse, eller et alm. dobbeltværelse på vandrehjemmet i Korsør (3 km fra Musholm). Derudover er det muligt, at du/I medbringer egen campingvogn/telt.

Vi gør opmærksom på, at til landsmødet indkvarteres tæt i husene på Musholm. Du/I kan således ikke regne med at få et hus alene, og i nogle huse supplerer vi med madrasser og/eller weekendsenge. Kender I allerede en anden familie/andre medlemmer, som I gerne vil bo sammen med, så noter det i tilmeldingen.

Når du tilmelder dig landsmødet, så vær sikker på, at du får tilmeldt ALLE dem, der skal deltage. Først tilmelder du antal deltagere (ekskl. hjælper), og senere i skemaet spørger vi ind til navne på alle deltagere, antal hjælpere, behov for hjælpemidler og evt. særlig behov vedr. forplejning.

Efter tilmelding vil du/I få besked, hvis I skal medbringe ekstra dyner/puder. Alle deltagere får en linnedpakke udleveret med sengelinned og håndklæder. Der er også karklud og viskestykker i husene med køkken.

OBS: Deadline for tilmelding er den 21. april. MEN, tilmeldingen sker også efter først-til-mølle princippet, så når Musholm, vandrehjem mv. er fyldt op, så lukkes der for tilmeldingen. Så tøv ikke – tilmeld dig/jer NU!

Ca. 1 uge før landsmødet sender vi information ud om, hvordan du skal bo, hvad du skal medbringe, og hvem du evt. skal dele hus/værelse med.

Pris for overnatning:

Overnatter du/I på Musholm, er prisen 200 kr. pr. nat pr. voksen / 100 kr. pr. nat pr. barn (op til 11 år).

OBS: ved tilmelding skal du vælge, om du/I er der hele weekenden, eller fredag til lørdag eller lørdag til søndag. Er I ikke til stede hele weekenden, så noter i bemærkninger, hvornår I ankommer. Alle udtjek lørdag (og søndag) er SENEST kl. 11.00.

Overnatter du i tent-house, egen campingvogn/telt eller på vandrehjem, er det gratis at deltage.

Opholdet er med fuld gratis forplejning fra fredag frokost frem til og med søndags brunch. Drikkevarer ud over isvand til maden betaler man selv, lige som man selv sørger for transport frem og tilbage.

Praktisk info om opholdet på Musholm

Har du brug for at vide mere om opholdet på Musholm, så læs gerne mere her: Praktisk info

Har du spørgsmål? Så kontakt medlemskonsulent Lene Lebech: lele@muskelsvindfonden.dk eller 2265 2439

Tilmeld dig/jer her