Landsmødeweekenden er fyldt med aktiviteter – her finder du informationer om opholdet på Musholm Ferie – Sport – Konference og andre informationer

Tilmelding og betaling

Prisen for overnatning fra fredag til lørdag er 200 kr. pr. voksen / 100 kr. pr. barn (0-11 år). Samme pris for overnatning fra lørdag til søndag. Hjælper er gratis. Al forplejning er inkluderet i prisen. Betaling for weekendens ophold sker ved tilmelding. 

Hvis der er andre familier eller medlemmer, som du gerne vil indkvarteres med, eller hvis du har særlige behov vedrørende indkvartering, så er det vigtigt at det noteres i tilmeldings-blanketten. Vi indkvarterer efter disse oplysninger, og forsøger så vidt muligt at opfylde alle ønsker. Tilmelding sker ved at benytte skemaet, som du finder via dette link: Tilmelding. Kvittering for tilmelding fremsendes umiddelbart efter deadline for tilmelding, som er den 8. april.

Al forplejning er inkl. isvand, samt kaffe/the i løbet af dagen. Alle andre drikkevarer kan købes på Musholm i receptionen eller baren. Medbragt drikkevarer må kun nydes i husene eller i al-rummet (v. I-husene). Rygning foregår udendørs.

Husk at husene skal forlades kl. 11 på afrejsedagen (også hvis det er lørdag), da nye flytter ind.

Camp MUSK-STOCK med Tent-house og plads til campingvogne og medbragte telte finder du mellem hus 8 (dobbeltvillaen) og hus 10, bag ved Multihallen. Det er gratis at overnatte på Camp MUSK-STOCK, også for de, der vælger at bo i et Tent-house. Badefaciliteter og wc findes i hovedbygningen. Se oversigt over Musholm nedenfor.

Har du vågen nattevagt og brug for et ekstra værelse om dagen, kan vi tilbyde et værelse på vandrehjemmet, som ligger 5 minutters kørsel fra Musholm. Dette beder vi dig gøre opmærksom på ved tilmeldingen.

Har du spørgsmål til indkvartering, så kontakt Lene Lebech: lele@muskelsvindfonden.dk

Brobilletter (til de, der kommer fra Jylland og Fyn) sendes ud inden landsmødeweekenden.

Plan over Musholm Ferie Sport Konference

Her finder du en oversigt over Musholm: KORT

Medlemskab

Husk at betale dit kontingent. Du må også meget gerne tjekke din medlemsprofil og se, om vi har alle oplysninger (især din e-mail adresse). Det kan du tjekke her: Medlemskab – har du spørgsmål vedrørende dit medlemskab, så kontakt venligst Michael Sølvsten: mls@muskelsvindfonden.dk 

Vi ser frem til at møde jer alle på Musholm Ferie – Sport – Konference

Med venlig hilsen

Medlemsafdelingen