Muskelsvindfonden har oprettet et rejsepanel med medlemmer, der har erfaringer med at rejse, og som vil dele ud af deres erfaringer

Hvordan får jeg min kørestol med på en flyrejse? Kan jeg mon komme ind i et tog, hvis jeg vælger at tage på interrail som dårligt gående? Mon de vil tage hensyn til mit handicap, hvis jeg melder mig til en grupperejse? Hvordan er tilgængeligheden på hoteller i Hamborg?

Der rejser sig mange spørgsmål, når mennesker med handicap overvejer at rejse på ferie væk for de hjemlige omgivelser og de hjælpemidler og faciliteter, de kender. Mange har måske lysten, men tør ikke eller er usikre på, hvordan de skal tackle situationen, når de ikke har egne erfaringer at trække på.

Svar og gode råd

Muskelsvindfonden vil gerne bringe de rejselystne sammen med nogle mere rejseerfarne via en slags brevkasse her på Muskelsvindfondens hjemmeside. Vi har oprettet et rejsepanel, som har sagt ja til at svare på spørgsmål og komme med gode råd. Spørgsmål og svar bringer vi på hjemmesiden, så andre også kan få glæde af svarene. Hvis du ønsker at være anonym på hjemmesiden, respekterer vi det. Klik her for at se, hvad andre har spurgt om – og svarene fra rejsepanelet.

Sådan gør du:

Send dit spørgsmål på mail til rejse@muskelsvindfonden.dk , så sørger vi for at videresende det til en eller flere af rejsepanelets deltagere.

Til en start består rejsepanelet af fire personer. Har du selv rejseerfaringer og vil være med i rejsepanelet, send en mail til redaktionen: jasc@muskelsvindfonden.dk.

Rejsepanelet består af: Rasmus Dissing Nielsen, Anna le Dous, Aina Boss Budde og Louise Hundebøl