Christian Thomsen spørger:

Jeg vil høre, om nogle af jer har erfaringer med hoteller i Bremen (Tyskland)?

Krav: kørestolsvenligt, dvs ingen trin, almindelige eller brede døre, badeværelse med bruser, relativt rummeligt værelse/badeværelse.

Endvidere ønsker jeg, at der er gode parkeringsmuligheder enten udendørs eller i et parkeringshus, som ikke har en lav begrænsning af højde.

Om tilgængelige hoteller i Bremen

Svar fra rejsepanelet om hoteller i Bremen

Svar fra Aina Budde:

Jeg har desværre aldrig været i Bremen. Men når jeg skal ud at rejse, søger jeg på hotels.com, booking.cpm, airbnb o.l.,. Men min erfaring siger, at man desværre er nødt til at tjekke op på, om det virkelig er handicapvenligt, da man ikke altid kan regne med, at det folk skriver, stemmer.

Svar fra Anna le Dous:

Jeg har været i Bremen en enkelt gang på julemarked. Men det var uden overnatning, så jeg har ingen erfaring med hoteller i byen.

Men på booking.com (åbner en ny side) kan man ved at sætte kryds i feltet “handicapvenlig” lave en søgning på hoteller, som er handicapvenlige.

Jeg kan se, at der findes et “Ibis Budget Bremen City Center”. Det er godt nok kun 2-stjernet og måske ikke så hyggeligt. Men jeg plejer at vælge Ibis hoteller, fordi de får 5 stjerner for funktionalitet hos mig.

Ellers er der også et “Aparthotel Adagio Bremen” (4-stjernet). Aparthoteller plejer også at være handicapvenlige.

“ACHAT Plaza-City Bremen” ser også fint ud. Sikkert hyggeligere – men ikke nødvendigvis mere handicapvenligt – end Ibis.

Held og lykke med søgningen.