Kære dig!

Hvor det fedt, at du læser med. Det betyder, at du har modtaget invitationen til årets sommerlejr for de 15-17 årige, som denne gang finder sted fra d. 30. juni til d. 6. juli.

Se programmet her

Frihed, fest og fede oplevelser

Summercamp er muligheden for at få de fedeste oplevelser i selskab med både nye og gamle venner. Dette år har vi sammensat et sjovt, spændende og udfordrende program, som med garanti vil gøre sommeren 2019 til den bedste nogensinde.

Som noget helt ekstraordinært får du nu muligheden for at komme på en endags-tur til Roskilde Festival, hvor du kommer med bag kulissen og oplever festivalen i ægte VIP-stil. Vi garanterer for en sjov, musikalsk og tryg festivaloplevelse!

Herudover kommer du i ugens løb bl.a. til at prøve kræfter med eSport når to elite-gamere fra Sørby eSport kommer og afholder et fedt gaming-event. Vi får også besøg af Jack, der, som tidligere chef for Politiets Aktionsstyrke, kan fortælle hæsblæsende historier fra arbejdet med alt fra terrorbekæmpelse til gidseltagning og særligt farlige anholdelser. Endeligt vil du, på årets sommerlejr, blive klogere på dine egne styrker og kompetencer, når tre forskere fra Roskilde Universitet afholder spændende workshops og øvelser, der med garanti vil være øjenåbnende.

Det vigtigste ved sommerlejren er at nyde friheden og fællesskabet med nye og gamle venner. Derfor laver vi en masse arrangementer, hvor vi bare skal hygge, feste og have det sjovt med hinanden. Bl.a. afholder vi en glamourøs casinoaften, hvor gallatøjet og pokerfjæset skal vises frem. Til bålaften står den på klassisk sommerhygge med skumfiduser, grin og snakke til langt ud på aftenen, og når DJ’en spiller til den store, afsluttende fest skal de bedste dance moves pudses af.

Kom med!

Vi ønsker, at så mange, af jer unge, som muligt kommer med på årets sommerlejr, og det er heldigvis ikke for sent at tilmelde sig og søge kommunen!

Hvis du har problemer med at komme afsted sidder Rikke Kaalund klar til at hjælpe dig og dine forældre med alt fra finansiering til hjælpeordning. Skynd dig at ring på 22 65 24 59 eller skriv til rika@muskelsvindfonden.dk

Økonomisk støtte til deltagergebyr og hjælper

Typisk får man, som deltager på vores sommerlejr, dækket hovedparten af deltagergebyr og hjælperudgifter, således at den reelle udgift svarer til hvad en typisk fodboldskole eller spejderlejr koster. Kommunerne skal søges om dækning af deltagergebyret for lejren. I 2019 er deltagergebyret inkl. hjælpere, aktiviteter, materialer og kørsel i forbindelse med planlagte aktiviteter 11.000 kr.

Muskelsvindfonden vil meget gerne være behjælpelige ift. ansøgningen om økonomisk støtte til deltagergebyr og eventuelt hjælper!

Du kan læse mere om økonomisk støtte til deltagergebyr i menuen til venstre.

I kan, som skrevet, altid kontakte Rikke, hvis I har spørgsmål, men ellers er det også muligt at tilmelde sig via ovenstående link.

Efter tilmelding modtager I en faktura fra Muskelsvindfonden på 11.000 kr. Dækning af merudgifter skal I bede kommunen sende til jeres konto.

For at vi kan planlægge lejren bedst muligt, er det vigtigt, at I besvarer ALLE spørgsmålene på tilmeldingen.
I vil efterfølgende blive kontaktet af lejrlederne, og Rikke vil løbende sende de informationer I har brug for.

Lidt praktik

Muskelsvindfondens sommerlejr finder sted på Musholm Ferie-Sport-Konference. Adressen er Musholmvej 100, 4220 Korsør. Lejren starter søndag d. 30. juni kl 16.00 og slutter lørdag d. 6. juli kl 12.00.

Jeres søn eller datter skal have en personlig hjælper med over 18 år som kender til hans/hendes behov for hjælp.

Årets lejrledere siger hej!

I videoen kan du møde Katrine, som er den ene af de to lejrledere på årets Summercamp.

Den anden er Antoniett, som denne sommer har 10 års jubilæum som lejrleder!