Har du et spirende talent for kommunikation, har du styr på de sociale medier, er der en ivrig skriverkarl gemt i dig? Elsker du at udvikle, planlægge og afvikle kommunikationsopgaver? Så er en praktikplads i Muskelsvindfondens indsamlingsafdeling en perfekt mulighed.

Hvad har de gang i?

Muskelsvindfonden er en medlemsforening med ca. 3000 medlemmer, 1400 aktive frivillige og 80 ansatte beliggende i Aarhus. Vi arbejder for at forbedre levevilkårene for mennesker med en række uhelbredelige muskelsvindsygdomme. Vores primære økonomiske grundlag består af overskuddet fra Grøn Koncert og Cirkus Summarum samt en række andre arrangementer. Vi lever og ånder for vores vision om at skabe plads til forskelle overalt, og bruger gerne vores eventplatforme som afsæt for budskabskommunikation.

Hvad kan du bidrage med?

Vi søger to dygtige, kreative og ansvarsfulde Content Managers, der skal sikre, at vores publikummer får den bedst mulige oplevelse med vores kommunikationsplatforme. Opgaverne er mange og sjove og omfatter bl.a. at deltage i redaktionsmøder med resten af kommunikationsholdet, hvor vi sammen udvikler idéer til indhold på de sociale medier, løbende opdatering af hjemmeside og sociale medier og efterfølgende evaluering, koordinering af events og ikke mindst skal du være nøgleperson på kommunikationsholdet, når vi afvikler Cirkus Summarum eller Grøn Koncert.

Hvad skal du kunne?

Vi drømmer om, at du:
• er engageret og kan lide at arbejde hurtigt
• kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at påtage sig et ansvar
• kan lide at have gang i en masse opgaver samtidigt
• kan forvalte din egen arbejdstid og -indsats fornuftigt
• kan gå foran og sætter en ære i at få løst udfordringer, der opstår hen ad vejen
• har en brændende passion for kommunikation og medier
• læser kommunikation, medievidenskab, informationsvidenskab eller noget helt andet der kan berige opgaverne

Hvornår er praktikopholdet?

Afhængigt af din uddannelse, er vi fleksible, men ønsker som udgangspunkt opstart midt februar og afslutning midt i august. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer om ugen (flere timer i højsæson og færre i lavsæson), og vi forventer at du tager med på et af arrangementerne til sommer. På Cirkus Summarum er man af sted i 9 uger (uge 26-31), mens man på Grøn Koncert er af sted i 2 uger (uge 29+30). Der skal forventes at der under hele praktikopholdet er 10% ad hoc opgaver af diverse karakter, under afvikling kan det være opgaver i forbindelse med opstilling, flytning og nedtagning af arrangementerne. Under praktikopholdet vil du modtage uddannelse i annoncering på sociale medier, ligesom vi tilbyder gratis frokostordning.

Er du interesseret så send en ansøgning på mail inden tirsdag den 2. oktober til Laura Holm Nielsen på laho@muskelsvindfonden.dk. Samtaler holdes den 10.-11. oktober. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 2265 2496.

Vi glæder os helt vildt meget til at høre fra dig.