Stort tillykke til Mac Morgan Bonasena, frivillig for Muskelsvindfonden, der af Radio Novas lyttere er blevet indstillet som en af seks kandidater til ugebladet SØNDAGS Heltindepris. I et stærkt felt af seje kvinder dyster Mac om Heltindeprisen, der foruden en specialdesignet guldring udløser 25.000 kr. til Muskelsvinfonden.

Hvis du synes, at Mac skal vinde Heltindeprisen, kan du stemme her (og deltage i lodtrækningen om en iPad Air): http://www.soendag.dk/heltindepris. Du kan stemme frem til 16. april – vinderen bliver offentliggjort d. 17. april.

Radio Nova skriver om Mac Morgan Bonasena:

Mac er 21 år og kommer fra Odense. Arbejder frivilligt i Muskelsvindsfonden; og er med hver sommer som frivillig på blandt andet Roskilde festivalen i madboder, både natte og dagvagter. Efter Roskilde tager hun 7 uger med Cirkus Summarum, hvor hun står i boder og passer artisternes børn. I løbet af hele året hjælper hun frivilligt til på Musholm – Ferie, Sport og Konference; et sted hvor familier med børn med muskelsvind kan komme og få passet deres børn; både syge og raske, imens forældrene får brugbar information om sygdommen.