Muskelsvindfonden afholder årets landsmøde den 29. maj 2021

Det er det, vi arbejder efter. Hvordan landsmødet rent praktisk afholdes, afhænger af situationen vedr. COVID-19,  vaccineplanen mm. Vi overvåger nøje situationen og vil løbende informere om, hvordan landsmødet kan afholdes.

Den officielle indkaldelse udsendes senere på foråret, ligesom der åbnes for tilmelding i løbet af april. Følg med her på hjemmesiden og/eller i nyhedsbreve fra Muskelsvindfonden.

Læs vedtægterne her

Kandidater

Her bringer vi frem til Muskelsvindfondens landsmøde 2021 præsentationer af de personer, der har meldt deres kandidatur til foreningens politiske ledelse. Vi lægger præsentationerne på løbende, efterhånden som vi modtager dem.

Stiller du op?

Præsentation af dit kandidatur til Muskelsvindfondens politiske ledelse

Ønsker du at stille op til Muskelsvindfondens politiske ledelse (formand, næstformand eller repræsentantskabet), vil vi gerne præsentere dit kandidatur her på hjemmesiden og i Muskelkraft nr. 2. Deadline for at komme med i magasinet er den 19. marts 2021. På hjemmesiden bliver præsentationerne lagt på løbende – også efter deadline på Muskelkraft. Sidste frist inden landsmødet er dog den 21. maj 2021.

For at oprette dig som kandidat skal du udfylde denne formular. I Muskelkraft bringer vi en kort præsentation (se den særlige boks nedenfor), mens vi her på hjemmesiden har plads til lidt mere uddybende tekst.

Udfyld skemaet nedenfor. Alle felter skal udfyldes. Husk foto. Du har også mulighed for at uploade en video-præsentation. (Se nedenfor)

Kandidat til Muskelsvindfondens politiske ledelse

Med denne formular kan du indsende de oplysninger, vi skal bruge for at oprette dig som kandidat. Vi offentliggør oplysningerne her på siden. Udfyld skemaet nedenfor. Alle felter skal udfyldes.
  • Vi bruger kun din email-adresse til at sende dig en bekræftelse på, at vi har modtaget din præsentation, og hvis redaktionen har spørgsmål til din tekst og/eller foto. Mailadressen vil ikke blive offentliggjort.
  • Her kunne du eksempelvis skrive, hvor længe har du været medlem? Har du siddet eller sidder i udvalg og lignende?
  • Din korte præsentation til medlemsmagasinet Muskelkraft (f.eks. om hvorfor du stiller op eller dine mærkesager. Du kan max bruge 600 tegn til denne præsentation)
  • Din præsentation til hjemmesiden (må gerne være den samme tekst som ovenstående, men her har du max. 1200 tegn)
  • Tilladte filtyper: png, tif, jpg, jpeg.
    Et portrætbillede af dig. Filen må max fylde 1 mb.
  • Tilladte filtyper: mov, mp4, .
    Upload en video på max et minut, hvor du kort præsenterer dig selv samt dine mærkesager. Det er en fordel, hvis den er tekstet. Den må ikke være for lang og må maks fylde 50 mb.

Her kommer kandidaterne til at stå

Kandidater til formandsposten

Kandidater til næstformandsposten

Kandidater til repræsentantskabet