Muskelsvindfondens landsmøde afholdes den 29. maj kl. 11-15 – digitalt via platformen zoom.

Da mange endnu ikke er vaccineret for covid-19, og der stadig er restriktioner i forhold til forsamlinger, har repræsentantskabet besluttet, at landsmødet i år afholdes digitalt via platformen zoom. Du har derfor god mulighed for at deltage hjemmefra, herunder deltage i valg af formand, næstformand og medlemmer til repræsentantskabet. Det digitale møde er åbent for at medlemmer kan komme til orde, og der er sat tid af til debatter. Alt sammen samlet i en digital ramme, der samler fællesskabet.

Har du brug for support til den digitale deltagelse, så oplys det i tilmeldingen. Vi finder en måde at hjælpe dig på.

Er du på Musholm, kan du deltage fra huset du har booket.

Musholm åbner 6. maj, og som medlem af Muskelsvindfonden kan man booke overnatning i landsmødeweekenden via feriepuljen, hvis man booker hos tije@musholm.dk. Restauranten er åben for a la carte servering, og borde kan bookes via Musholm. Kontakt Tine: tije@musholm.dk for yderligere information.

OBS: For at få adgang til Musholm kræves et gyldigt coronapas, dvs. oplysninger om at man er færdigvaccineret eller har en negativ test, der ikke er ældre end 72 timer.

Den 5. maj åbner vi for muligheden for at brevstemme. Du kan stemme indtil 26. maj kl. 12. Vær opmærksom på, at stemmeretten er betinget af betalt kontingent, og at kontingentet skal betales senest 3-4 hverdage inden den 26. maj, for at vi kan nå at registrere din betaling og give dig adgang til afstemningssystemet.

Efter den 26. maj sendes der besked ud til alle tilmeldte, så de kan tilmelde sig den digitale afstemning på selve dagen. Læs mere om afstemninger, herunder brevstemmer her: Afstemninger

Har du spørgsmål til tilmelding eller deltagelse i landsmødet, så kontakt medlemskonsulent Lene Lebech: lele@muskelsvindfonden.dk / 22652439

Tilmeld dig her

Andre udvalgte artikler til dig