Tour de France starter i Danmark i juli 2021, og cykelrytterne kører forbi Musholm Ferie, Sport, Konference. Det blev offentliggjort i går den 4. februar. Musholm arrangerer derfor en eksklusiv weekend, og medlemmer af Muskelsvindfonden har mulighed for at købe billetter før alle andre.

– Det er vildt, at verdens største cykelløb kører lige forbi verdens mest tilgængelige feriecenter, der jo er belønnet af både de Internationale Olympiske og Paralympiske Komitéer. Musholm går selvfølgelig all in og laver en eksklusiv Tour de France-weekend med tilskuerpladser på første parket, god mad, foredrag ved Jesper Skibby og levende musik, fortæller Henrik Ib Jørgensen, direktør for Muskelsvindfonden og Musholm

Festlig weekend på Musholm

Weekenden den 2 – 4. juli 2021 bliver en festlig weekend på Musholm. Du kan købe to nætter, lækker middag og den tidligere Tour de France rytter Jesper Skibby kommer fredag aften. Der kommer løbende opdateringer, men skynd dig at sikre overnatning allerede nu. Medlemmer af Muskelsvindfonden kan booke allerede i dag, og på mandag d. 10. februar åbnes der for, at alle kan booke.

Priser

Dobbeltværelser koster 2100 kr

Familiehuse koster 3900 kr

Gruppebolig 8000 kr

 

Medlemsrabat på

500 kr for dobbeltværelser

1000 kr for familiehuse

0 kr for gruppebolig

 

Der er ikke forplejning inkl i prisen, da antallet af personer og deres alder varierer meget fra hus til hus – og ønskerne om antal retter også er meget forskelligt.

Mandag d. 10. februar har vi forplejningspriser klar.

Ring til Musholm på telefon: 70 13 77 00 og book din weekend.