Muskelsvindfonden skal have ny hjemmeside, og vi har brug for dig til at forme den.

Muskelsvindfondens nye hjemmeside er til dig, der læser med her. Og det er vigtigt for os, at den bliver god og brugbar for dig. Det bliver den nemmest, hvis vi ved, hvad du synes.
Derfor vil jeg invitere dig til at deltage i et panel, der skal teste dele af hjemmesiden, efterhånden som den tager form.

Hvad skal jeg gøre for at være med?

Du vil blive del af et panel på cirka 10 personer. Dine inputs og personlige holdninger er afgørende for, at vi får den bedst mulige hjemmeside til Muskelsvindfonden som rummer og rammer vores medlemmers behov.
Der vil løbende blive brug for din hjælp fra nu og til hjemmesiden går i luften til november.
Et par gange vil vi sandsynligvis have digitale møder (der er altså ingen udfordringer ved fysisk fremmøde), når noget fælles skal præsenteres. Noget vil blive personlige spørgsmål til dig, noget bliver praktisk, hvor du skal klikke rundt i en prototype, og noget vil igen foregå via en fælles Facebookgruppe for hele panelet.
Og det er ikke noget, der kommer til at kræve oceaner af din tid – bare rolig.

Sådan kommer du med i panelet

Vi håber, du har lyst til at være med – din stemme er vigtigt for Muskelsvindfondens hjemmeside.
For at blive del af panelet, skal du skrive en mail til Anita Vognstrup, på anvo@muskelsvindfonden.dk og fortælle hvem du er, hvor du kommer fra og din relation til Muskelsvindfonden (du er velkommen uanset, om du er medlem eller ej).