Filminstruktør Birger Bergmann Jeppesen lever med den alvorlige diagnose ALS og har meget atypisk gjort det i 24 år. Han lever et aktivt liv, hvor han især fortæller om livet med ALS via foredrag og film. Hans nyeste film ”Den anden side af sygdom” har premiere den 11. januar 2020. Du er inviteret til premieren, og du kan se en trailer her.

Filmen ”Den anden side af sygdom” handler kort fortalt om, at Birger Bergmann undersøger, om der er hold i psykoanalytiker Carl Gustav Jungs (1875 – 1961) meget kontroversielle synspunkt om, at alle mennesker fundamentalt er syge, og kun under reel sygdom bliver de helbredt. Se trailer herunder.

Filmen ”Den anden side af sygdom” af Birger Bergmann Jeppesen har premiere den 11. januar kl. 14 i Middelfartsalen, KulturØen, Middelfart Havnegade 6, 5500 Middelfart.
Tilmelding foregår til
birgerbj@webspeed.dk

Det er Birger Bergmanns plan at udgive en engelsk og svensk version af filmen. Den vil udkomme på YouTube efter premieren. Han har samtidig tanker om at lave endnu en film, som handler om hans frygt for at blive ”Locked in” og løsningerne herpå. At blive ”Locked in” betyder, at man mister så mange funktioner, at man ikke længere kan kommunikere med omverdenen.

Tilmelding til premieren foregår på
birgerbj@webspeed.dk

Til premieren den 11. januar er dagens program følgende:
Kl. 14 – Ankomst.
Kl. 14:10 – Underholdning ved Tang trio.
Kl. 14:25 Film premiere.
Kl. 15:25 ca. Underholdning og fællessang.
Kl. 15:50 The og kaffe buffet.
Kl. 16:30 Tak for i eftermiddag.