Har du styr på dine kompetencer? Er du på vej ud på Jobmarkedet? Har du job, men ønsker dig et nyt?

Mulighederne er mange, og derfor sætter vi her i foråret fokus på beskæftigelse, hvilket kulminerer i en stor temadag sidst i marts. Vi vil kort sagt gerne hjælpe jer i job eller på vej mod et nyt, og det planlægger vi at gøre sammen med nogle af landets dygtigste hoveder inden for feltet.

Vores temadag er både for jer, der lige nu søger job, men også for jer, der har brug for et mere klart billede af, hvad I kan og skal i fremtiden. I den forbindelse har vi brug for et indblik i, hvad du har brug for eller godt kunne tænke dig at vide mere om for måske at tage det næste skridt i dit arbejdsliv.

Fire workshops at vælge blandt

I forbindelse med vores temadag har vi overordnet fire workshops i tankerne:

Workshop 1: Kompetenceafklaring
Få lavet en dybdegående personprofil og få hjælp til at klarlægge kompetencer

Workshop 2: LinkedIn
Få hjælp til professionelt at opbygge eller optimere din profil på det arbejdsrelaterede sociale medie.

Workshop 3: Ansøgning og CV
Lær at skrive den ansøgning og det CV, som i sidste ende skaffe dig samtalen

Workshop 4: Jobsamtalen
Bliv guidet til at kunne mestre den svære disciplin det er at gå til jobsamtale

Læs mere grundigt om de forskellige workshops man kan deltage i her: Workshops  og besvar derefter dette ultrakorte spørgeskema, så vi ved, hvad der interesserer dig mest: Spørgeskema

Deadline og spørgsmål

Deadline for besvarelse af skemaet er den 1. februar – og så kan du ovenikøbet vinde to Grøn billetter ved at besvare skemaet.

Vil du vide mere, så følg med i Muskelsvindfondes Facebookgruppe, i nyhedsbreve eller kontakt Rikke Kaalund: rika@muskelsvindfonden.dk eller Lene Lebech: lele@muskelsvindfonden.dk