Muskelsvindfonden afholder tre webinarer i slutningen af maj og starten af juni med temaerne sex, samliv og kærlighed. Webinarerne bliver de første tre af flere.

Parforhold, tabuer, dilemmaer, sex, samliv, sexlegetøj – og hjælpemidler, kærlighed, parforhold, sex med sig selv og lyst, er nogle nøgleord for de kommende webinarer, som Muskelsvindfonden arrangerer.

Hvad er et webinar?

Webinar er et oplæg/ kursus, der bliver afholdt online. Det betyder altså, at du som deltager ikke er i samme rum som underviseren/oplægsholderen, men I sidder ved hver jeres skærm. Fordelen ved dette er, at deltagerne og underviseren på det pågældende webinar kan være hvor som helst – og det er en fordel i en tid, hvor der stadig er coronavirus. Læs mere under billedet.

Photo af Dainis Graveris on SexualAlpha

Flere ønsker webinarer

En mindre spørgeskemaundersøgelse blandt Muskelsvindfondens medlemmer i starten af maj 2020 viste, at over 60% af deltagerne var interesserede i webinarer om emner, som spænder fra politik og sex til mad, og derfor bliver der nu arrangeret en række webinarer. Lidt over 200 medlemmer deltog i undersøgelsen.

Hvornår starter det?

Alle er velkomne til at deltage, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til ”oplægsholderen” undervejs.

Der vil også være support til medlemmer, som er i tvivl om, hvordan man kobler sig på webinar.

Sæt kryds allerede nu, og vi vender tilbage med tilmelding snarest.

Har du spørgsmål, så skriv til kommunikationschef Gitte Dreier Jacobsen på gitte@muskelsvindfonden.dk eller Lene Lebech på lele@muskelsvindfonden.dk