Siden Danmark mere eller mindre lukkede ned, har Muskelsvindfondens formand og hans kompagnon Rasmus Dissing lavet karantæne tv to gange om ugen, og det har været en stor succes. Men nu starter Muskelsvindfondens direktør og udviklingschef en konkurrerende tv-kanal op under navnet ”ISOLATIONS-TV”. Vi prøver hårdere, lyder meldingen.

Mere know-how, flere udsendelser, bedre præmier, bedre indhold, bedre lyd, flere boomer-jokes, mere sport og på sigt flere kvindelige repræsentanter med i udsendelserne. Sådan lyder præsentationen af den barslende tv-kanal fra bagmændene, som har stærke ambitioner om at konkurrere med det populære og veletablerede Karantæne TV.

Samarbejdsvilligheden er ikke stor nok

– Det er et fint, men lidt tyndt program, som Rasmus Dissing og formanden har lagt for dagen, og vi har prøvet at komme med input til programmet, men de er ikke lydhøre eller samarbejdsvillige, siger en frustreret direktør for Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen om baggrunden for den nye kanal, som han slet og ret kalder en græsrodsbevægelse.

“Den skal du Lenger ud på landet med”

Jørgen Lenger roser de to herrer for initiativet, men er ellers enig med Ib. Han savner mere sport og bedre præmier.

– Det er jo det, de unge vil have, når det kommer til stykket. Det har det altid været, og det bliver det ved med, udtaler han.

Personligt har han dog arbejdet en del med konceptet bag “Den skal du Lenger ud på landet med”, hvor han tager seerne med en tur gennem den kommunale forvaltnings historie. Også et program målrettet unge, mener han.

Dissing: De kan ikke true os

Redaktionen har ikke fået fat i formanden, men i et skriftligt svar udtaler han, at han ikke har kommentar til Lenger og Ibs nye program. Dog lyder den kontante melding fra formandens samarbejdspartner Rasmus Dissing:

– Vi føler os på ingen måde truet af de to gamle nisser. Karantæne TV’s seere har fulgt os gennem hele coronakrisen. De vil ikke svigte os for sådan nogle opkomlinge. Efter snart adskillige uger i branchen har vi den publikumsballast, der skal til, og som tager lang tid at opbygge. Det kræver mere end to mand og et videokamera at hamle op med det.

Ib står bag den grafiske stil

Og de to herrer har ikke siddet stille de seneste par dage. Det forlyder, at Ib har brugt en hel dag på den grafiske linje, og han har selv lavet reklamebanneret i Clip Art efter at have set en film på YouTube om, hvordan man gør. Derudover har han fundraiset fede præmier, og så glæder han sig personligt til programmet “Ib Skib Skalle” og musikquizzen “Let’s get LOUD”.

Ib og Jørgen går i luften i dag d. 1. april kl. 13.00 med programmet ”Velkommen – hvilke ønsker har du til indhold?”, hvor de spørger seerne om deres ønsker til indhold.

Lengers og Ibs program inden påsken

Onsdag d. 1. april

Kl. 13: Velkommen – hvilke ønsker har du til indhold?

Kl. 14: ”Den skal du Lenger ud på landet med” – Tag med Jørgen en tur gennem den kommunale forvaltnings historie

Kl. 15: Ib skib skalle – Ib’s hjemmeskole for de mindste: Fra Den lille undulat til hjulene på bussen. Ib kan alle fagter

Kl. 16: Vi drikker påskeøl, laver aktivist-bannere og -slogans og finder påskeæg

Torsdag d. 2. april

Kl. 8.00: Morgenyoga med Ib

Kl. 9.00: Bliv aktivist som i de gode gamle dage v/Lenger og Ib

Kl. 10 – 12: All Round Sport med særligt fokus på Tour De France og Musholm

Kl. 12 – 14: Pause

Kl. 14: ”Nu går den ikke Lenger” – Tag med Jørgen en tur gennem kommunismens historie.

Kl. 15: Let’s get LOUD – Ib’s musikquiz med fede præmier: Fra John Mogensen til Iggy Pop. Ib kan alle noder, men spids ører.

Fredag d. 3. april

Kl. 8:  Morgenzumba med Ib.

Kl. 9:  Løvens hule version 2 v/Lenger og Ib: Præsenter din forretningsidé live for værterne

Kl. 10-11.00 Fra Allinge til Alsace: Se Ibs spændende feriebilleder fra hele Europa og hør om vinen, der passer til.

Kl. 10 – 12.00 Lenger og Ibs sportsquiz med fede præmier og diplom til ALLE deltagende.

Kl. 12 – 14: Pause

KL.14: Aktivisme. Sådan kupper du en sendeflade m.m.

Kl. 15 VI SMUGKIGGER PÅ DE ANDRES KARANTÆNE TV og…