I dag lancerer vi i Muskelsvindfonden et nyt tiltag, som måske på overfladen ikke er voldsomt revolutionerende, men som forhåbentlig kan være et godt og frisk pust i måden, vi kommunikerer med hinanden på.

I Muskelsvindfonden er vi glade for at kommunikere, og derfor lancerer vi nu facebook-gruppen med det mundrette navn: Muskelsvindfondens Facebookgruppe. Bliv medlem allerede nu ved at trykke her.

Jamen vi er jo allerede på Facebook, så hvorfor laver vi nu en gruppe?

Vi ønsker et nem og digitalt forum, hvor der både er mulighed for dialog med/mellem medlemmer og andre venner af Muskelsvindfonden, men hvor vi også kan fortælle om nogle af de ting, vi arbejder med og høre jeres mening eller få feedback. Tænk det som et dialogforum, hvor vi eksempelvis:

– Deler invitationer til kurser, lejre og temadage fra medlemsafdelingen
– Pubilicerer nyheder, spændende artikler eller video fra Kommunikation
– Fortæller om Landsmødet eller sommerens mange indsamlingsaktiviteter
– Svarer på spørgsmål om hint og fjernt fra jer
– Efterlyser nogen, som kender en dansk veteran, der kan besøge sommerlejren
– Spørger efter input til næste nummer af Muskelkraft

Mulighederne er mange, og tingene former sig uden tvivl løbende. I den forbindelse har vi et opstillet et par regler for gruppen, hvilke vi som moderatorer vil forsøge at håndhæve efter bedste evne, hvilket i sidste ende kan føre til, at vi sletter opslag eller kommentarer. Læs reglerne i gruppen under “Om gruppen”!

Det kan du forvente af Muskelsvindfonden

Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål eller henvendelser i gruppen inden for rimelig tid, men vi sover om natten og hygger os oftest med vores familier om aftenen, så vi er ikke online hele tiden. Derudover er det ikke altid, at den pågældende medarbejder selv kan svare på henvendelsen, men så vil vi forsøge at finde en, der kan.

Vi håber, at du vil være med!