Igen i år afholder Muskelsvindfonden påskelejr for de 17-25 årige på Musholm Ferie-Sport-Konference v. Korsør den 14. – 17. april.

Skal du med, så tilmed dig nu – der er rift om de begrænsede pladser.

Programmet er ved at falde på plads for lejr-lederne Kristian og Ann-Sofie. Se her hvad du kan opleve: PROGRAM

Temaet handler om at flytte sig. Hvordan du flytter dig, eller hjælper med at flytte andre – det vil tiden vise. Under alle omstændigheder har du en alder, hvor du er ved at blive voksen; du flytter måske hjemmefra, rykker videre i fht. uddannelse, højskole eller andet. Du skal forholde dig til nye paragraffer, aftaler og nye personer dukker op i dit liv. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på, så du flytter dig i den rigtige retning.

Når programmet er faldet helt på plads, hører du mere via Muskelsvindfondens Facebookside, her på siden og i Muskelsvindfondens Nyhedsbrev. Har du allerede tilmeldt dig, får du naturligvis direkte besked.

Lejren er ikke alkoholfri. Dvs. at festen den sidste aften vil give mulighed for en fælles skål, for de der må have lyst til dette. Festen kan dog også nydes uden alkohol.

Hvem er Kristian og Ann-Sofie? Det kan du læse mere om her: Lejrledere

Prisen er 800 kr. for alle dagene, inkl. al forplejning (isvand til måltiderne, andre drikkevarer sørger du selv for, eller køber du via Musholm). Hjælper er gratis. Du står selv for transporten frem og tilbage til Musholm. Du betaler for dagene samtidig med at du tilmelder dig.

Tilmeldingen foregår her:Tilmelding 
OBS: Husk at du skal logge ind i systemet for at melde dig til. Kan du ikke huske dit medlemsnr. så tjek her: medlemsområde

Vi håber at samle rigtigt mange unge til nogle fede lejrdage på Musholm.

Med venlig hilsen

Ann-Sofie og Kristian