Er du pige, mellem 12-19 år og har muskelsvind – så er det nu du skal læse med!

Den 21-23. juni inviterer de tre mentorer Antoniett, Katrine og Anne til Pige-Liv weekend i Dronningens Ferieby v. Grenå. Til en weekend der handler om fællesskaber, hvor der er tid til snak, til at grine og til at se på hajer.

Læs mere om hvad de tre mentorer har sat på programmet: Program Pige-Liv og tilmeld dig her: Tilmelding

Sidste frist for tilmelding er forlænget til den 10. juni 2019.

Det her fællesskab er åben for alle piger i aldersgruppen med muskelsvind. Det betyder ikke noget om du er gående eller i stol, om du har været med før eller er helt ny. Alle er velkommen og de tre mentorer sørger for at tage godt imod jer. Det er her du som teenagepige kan møde andre piger – kan lære af lidt ældre piger, hvordan du takler din hverdag m. muskelsvind og i en lille fortrolig flok kan få nogle gode grin og gode samtaler.

Har du ikke mulighed for at tage en hjælper med, så er du velkommen til at tage far, mor, moster, bedstefar eller anden hjælp med. Noter dem i tilmeldingskemaet som hjælper. De har evt. mulighed for at nyde roen i husene eller gå en tur langs stranden, mens du følger programmet.

Deadline for tilmelding er den 1. juni. Har du spørgsmål til programmet eller gruppen, så kontakt gerne Anne: anne-hn@hotmail.com / 60477446 eller Katrine: katrinelove@live.dk / 23273001 eller Antoniett: pharao1988@hotmail.com / 20941223

Har du praktiske spørgsmål angående weekenden, så kontakt medlemskonsulent Lene Lebech: lele@muskelsvindfonden.dk eller 22652439