Muskelsvindfonden ansætter hvert år praktikanter fra forskellige uddannelsessteder. Det giver nye vinkler på arbejdsopgaverne og ikke mindst god dynamik i teamet. Årets praktikanter er allerede i fuld sving.

I alt fire praktikanter skal det næste halve år skal være en del af holdet bag Grøn og Cirkus Summarum, men hvad laver de egentligt? Mød praktikanterne…

Foto: Kirsten Skadhede
Lia Papazu

Lia Papazu, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet, 8. semester.

Hvad er dit arbejdsområde?

Jeg er kommunikationspraktikant på Cirkus Summarum, hvor jeg bl.a. står for sociale medier og opdatering af hjemmeside.

Hvad håber du at få ud af dit praktikophold?

Jeg håber at få nogle stærke kompetencer inden for kommunikation som jeg kan bruge fremadrettet, og ellers håber jeg selvfølgelig på, at det bliver en sjov og god oplevelse.

Hvorfor valgte du at søge praktik hos Muskelsvindfonden?

Fordi jeg hér får mulighed for at blive koblet på et stort arrangement, hvor arbejdsopgaverne virker mega fede og anderledes.

 

Anja Høy Nielsen

Anja Høy Nielsen, læser til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet, 4. semester.

Hvad er dit arbejdsområde?

Jeg sidder på frivilligkontoret for både Grøn, Cirkus Summarum og de forskellige boder Muskelsvindfonden har på Roskilde Festival. Lige nu består en del af mit arbejde i at besvare mails, facebookopslag osv.

Hvad håber du at få ud af dit praktikophold?

For mig handler det meget om at få viden ned på praktisk niveau og se, hvordan det hele fungerer. Så jeg håber at få en masse praktisk erfaring, og så håber jeg, at det bliver mega sjovt til sommer.

Hvorfor valgte du at søge praktik hos Muskelsvindfonden?

Jeg så Muskelsvindfondens stand til ’Company Days’ ude på erhvervsakademiet, og syntes at deres fokus på frivillighed lød så spændende. Jeg kan selv virkelig godt lide frivilligt arbejde, og synes at det er mega vildt når folk bruger deres tid og overskud på at gøre et godt stykke arbejde for andre mennesker. Det var lige den her praktikstilling jeg havde håbet på at få, så jeg blev vildt glad, da jeg fik den.

 

Katrine Koldsø Pedersen

Katrine Koldsø Pedersen, studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på 6. semester.

Hvad er dit arbejdsområde?

Jeg arbejder med kommunikationen på Grøn, og sidder lige nu med bl.a. offentliggørelsen af artister. Til sommer skal jeg med rundt på hele turen, og skal bl.a. ind over Plads til forskelle-prisen.

Hvad håber du at få ud af dit praktikophold?

En masse faglig læring. Og så håber jeg at få mere viden omkring sociale medier, så jeg kan blive bedre til at navigere inden for det felt.

Hvorfor valgte du at søge praktik hos Muskelsvindfonden?

Når jeg arbejder med kommunikation er det virkelig vigtigt for mig, at det er værdiskabende. Muskelsvindfonden er en organisation med et super vigtigt sigte, og jeg synes at koblingen til Grøn, der er et kommercielt og mega fedt event, er vildt spændende.

 

Lasse Andreasen

Lasse Andreasen, læser til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet, 4. semester.

Hvad er dit arbejdsområde?

Jeg sidder med projektledelse på Grøn og arbejder bl.a. med koncertpladsen. Lige nu er mit fokusområde det nye pantsystem på pladsen, hvor vi skal have gjort folk opmærksomme på, at man kan donere sin pant til Plads til forskelle.

Hvad håber du at få ud af dit praktikophold?

Jeg håber selvfølgelig at få nogle gode kontakter, men det bliver også fedt at få min teoretiske viden koblet med praktisk erfaring. Teori fylder jo meget på uddannelsen, så det bliver godt at få prøvet mig selv og mine kompetencer af.

Hvorfor valgte du at søge praktik hos Muskelsvindfonden?

Jeg mødte Muskelsvindfonden ude på erhvervsakademiet, hvor de fortalte om deres projekter, og det syntes jeg bare lød super spændende. Og så vil jeg gerne bidrage til det vigtige arbejde som Muskelsvindfonden står for, hvor de støtter op om folk, som har brug for det.