Sommeren nærmer sig med hast, og er du mellem 15-17 år og har muskelsvind, har du nu mulighed for at få den fedeste uge på årets Summercamp!

I år prøver vi noget helt nyt. Vi har sammensat et program med de fedeste aktiviteter, udflugter og oplevelser, som vennerne derhjemme med garanti ikke kommer til at få. Bl.a. inviteres du helt ekstraordinært med på en endags-tur til Roskilde Festival. Her kommer du med bag kulisserne på festivalen, besøger frivilligheden på Roskilde og kommer naturligvis også til at nyde en koncert eller to. Du får også mulighed for at deltage i en gaming-event, når vi får besøg af elitespillere fra Danmarks største eSport-forening, Sørby eSport, der vil lære dig tips og tricks, så du selv kan blive en prof gamer. Ellers står der filmaften, sommerfest, casinoaften med professionelle dealere og meget meget mere på programmet.

På årets Summercamp handler det om frihed og fællesskab, og du vil komme til at hygge og feste med både nye og gamle venner. Det unikke ved Summercamp er, udover de mange sjove aktiviteter, at du får chancen for at møde andre unge med muskelsvind, som du kan spejle dig i og udveksle erfaringer med om alt fra skole til kærester, forældre, fritidsliv, hjælpere og alt muligt andet.

En unik chance

I Muskelsvindfonden prioriterer vi arbejdet med jer unge højt. Vi mener nemlig, at et aktivt liv kan bidrage til ens selvværd. På vores Summercamp bliver I udfordret, men I kommer også til at danne netværk og få venner. Herudover er det en fantastisk chance for at møde andre i samme situation, som du kan søge hjælp, inspiration og forståelse hos.

Der er stadig pladser!

Vi ønsker, at så mange af jer unge, som muligt kommer med på årets Summercamp. Derfor sidder Rikke Kaalund fra medlemsafdelingen klar til at svare både dig og dine forældre på spørgsmål om alt fra finansiering til hjælpeordning. Kontakt Rikke på 22 65 24 59 eller rika@muskelsvindfonden.dk

Der er stadig pladser, så tjek hele programmet ud her og tilmed jer!