Muskelsvindfonden inviterer til første webinar ud af tre. Vi går tæt sex, kærlighed, lyst og parforhold.

Det første webinar handler om kærlighed – og vi får besøg af præsten Liselotte Skrejborg Hansen. Liselotte sætter flere perspektiver på forskellige former for kærlighed, og hvad kærlighed betyder for mennesker. Og hvordan det med kærligheden under en tid med corona?

Forskellige former og forskelligt indhold

Formen ved dette første webinar vil være anderledes end de kommende webinarer, da det vil være samtaleform uden oplæg.

Det kommende webinar om sex og samliv d. 4. juni vil der være oplæg, som især går tæt på god kommunikation omkring sexualitet og lyst. Oplægget giver dig også viden om ”hvad er sexualitet?”, ”hvordan kan jeg tale med min partner/en ny kæreste om min lyst og sexualitet?” og ikke mindst hvordan kan jeg tale med min hjælper?
 
Ugen efter d. 9. juni vil sexualvejleder Helle Koldsøe præsentere forskellige sex-hjælpemidler, som kan anvendes af både par og singler. Hun vil især vise og fortælle om sexhjælpemidler for mennesker med nedsat funktionsevne. 

Hvor foregår det? Hvad gør jeg?

Webinaret foregår over den digitale tjeneste Zoom og efterfølgende vil du kunne gense webinaret inde på Muskelsvindfondens hjemmeside.

Når du vil deltage skal du blot oplyse dit navn og email, når du klikker dig ind via linket (se længere nede i teksten). Zoom husker dine oplysninger derefter.

Webinaret er åbent. Det vil sige, at det er uden tilmelding.
Så længe der er plads (max 100), kan du hoppe ud og ind af webinaret uden at skulle “logge ind”

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til emnet?

Du kan stille spørgsmål til oplægsholderen undervejs, da der en en funktion, som muliggør det – en såkaldt chatfunktion.

Send dine spørgsmål
Du kan også sende dit spørgsmål på forhånd til Lene Lebech på lele@muskelsvindfonden.dk, men bemærk at mailen ikke tjekkes undervejs.

Tilmeldingslink til første webinar

Der er plads til 100 deltagere, så det er først til mølle princippet, og du kan klikke dig ind via nedenstående link i morgen kl. 16.25:
Klik her – det er link til webinar om kærlighed

Hvad er webinar?

Webinar er et oplæg/ kursus, der bliver afholdt online. Det betyder altså, at du som deltager ikke er i samme rum som underviseren/oplægsholderen, men I sidder ved hver jeres skærm. Fordelen ved dette er, at deltagerne og underviseren på det pågældende webinar kan være hvor som helst – og det er en fordelen i en tid, hvor der stadig er coronavirus

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Der vil også være support til medlemmer, som er i tvivl om, hvordan man kobler sig på webinar. Supporten hedder Rasmus og han kan fanges på telefon i morgen fra kl. 16, hvis du er i tvivl på telefonnr.: 61240238

Hvad nu hvis jeg ikke kan den dag?

Du vil efterfølgende kunne gense webinaret inde på Muskelsvindfondens hjemmeside – vi lægger et link her efter webinaret.

Hvornår er næste webinar?

Torsdag d. 4. juni kl. 16.30 om sex, lyst og samliv ved psykolog Karina Winther
(Kontakt Gitte Dreier Jacobsen for info)
Tirsdag d. 9 juni kl. 16.30 om sexlegetøj og – hjælpemidler ved sexualvejleder Helle Koldsøe (Der vil blive vist flere seksuelle hjælpemidler under dette webinar – kontakt Gitte Dreier Jacobsen for info)