Muskelsvindfonden og topleder-netværket Executive Cognito har indgået samarbejdsaftale.

Muskelsvindfondens og Musholms direktør Henrik Ib Jørgensen omgivet af de nye samarbejdspartnere fra Executive Cognito John Rode (tv.) og Frank Ewert (th.) Foto: Jens Panduro

Musholm – Ferie – Sport – og Konference center i Korsør vil i 2019 danne rammen om døgnarrangementer, som topleder-netværket Executive Cognito afholder. Det sker, efter at Muskelsvindfonden og Executive Cognito har indgået en samarbejdsaftale for 2019, som også indebærer, at topleder-netværkets medlemmer inviteres til en eksklusiv oplevelse på Grøn Koncert til sommer.

Executive Cognito, der driver netværksgrupper for flere hundrede danske direktører, er glade for det nye samarbejde. Netværkets to direktører Frank Ewert og John Rohde fremhæver bl.a. Musholms smukke beliggenhed, men især at Musholm drives ud fra en såkaldt socialøkonomisk forretningsmodel.

”Musholm lever på alle måder op til de høje kvalitetskrav, som er et ønske fra vores medlemmer. Endvidere skiller Musholm sig markant ud med originale aktiviteter, der både giver stof til eftertanke og en på opleveren. Det er derfor kun et ekstra plus, at de konferenceomkostninger, vi alligevel skulle have afholdt, er med til at støtte et godt formål, fordi Musholm geninvesterer alt overskud i at skabe gode, attraktive ferieoplevelser for mennesker med handicap. Vi ved, at mange af vores medlemmer er optaget af i hverdagen at gøre en forskel for kunder, medarbejdere og omverdenen. Med dette samarbejde får de endnu en god mulighed for at tjene et godt formål,” siger Frank Ewert og John Rohde.

Samarbejdsaftalen støtter Muskelsvindfondens formål

Også Musholms og Muskelsvindfondens direktør Henrik Ib Jørgensen er begejstret for samarbejdsaftalen med Executive Cognito.

”Vi er rigtig glade for denne samarbejdsaftale, fordi den både støtter vores formål og omsætter vores vision om et samfund med plads til forskelle i praksis for en række af hverdagens vigtige beslutningstagere. Vi glæder os også til at vise medlemmerne af Executive Cognito en af Danmarks mest mangfoldige arbejdspladser til sommer, når vi besøger Grøn Koncert. Her skal vi bl.a. vise rundt bag scenerne og fortælle om vores sikkerheds- og præhospitale arbejde og ikke mindst om den frivillighed, der udgør en unik forudsætning for, at det er muligt at flytte vores festival til otte pladser på ti dage,” siger Henrik Ib Jørgensen.

Samarbejdsaftalen mellem Muskelsvindfonden og Executive Cognito rækker indtil videre for 2019, men ingen af parterne er afvisende over for en forlængelse.