Du ved først, hvad du har, når du har mistet det. Den følelse har for alvor slået igennem under corona-krisen. Overført til Muskelsvindfonden har foreningen med al tydelighed mærket, hvor meget de aflyste indsamlingsaktiviteter vil blive savnet hele vejen rundt. Muskelkraft sætter fokus på en sommer uden græs, og hvad den betyder for foreningen, de frivillige, kunstnere, artister, medarbejdere m.fl.

 

En sommer med andre grønne nuancer

Respektprisen til Jacob Haugaard og Simon Toftgaard Jespersen, 2019. Foto: Rasmus Dissing.

“Grøn har altid været en fast del af min sommer og mit liv. Jeg husker stadig tydeligt min første Grøn Koncert i Vejle tilbage i 1995, hvor jeg som en lille gut i kørestol drønede glad rundt til tonerne af Thomas Helmig, DAD og Leningrad Cowboys. Og selv om det måske kan lyde overdrevet, så er jeg overbevist om, at Grøn har været en afgørende faktor for, at jeg i dag er den, jeg er,” siger Simon Toftgaard Jespersen, formand for Muskelsvindfonden i sit indlæg til temaet.

Læs indlægget Ærligt talt

 

—————————

Direktør i handshake
Theis Petersen

Vi har altid turdet vove pelsen

”Kendetegnende for Muskelsvindfondens måde at indsamle penge på har været, at vi ikke har været bange for at hoppe ud i noget, som er større end os selv. Vi har turdet vove pelsen og tage nogle chancer. Det giver stolthed og rygrad og er en vigtig del af Muskelsvindfondens DNA,” siger indsamlingschef Theis Petersen, som også fortæller om det nyeste tiltag: Grønnere Grøn.

Læs interviewet med Theis Petersen

 

—————————

Foto: Morten Rygaard

Muskelsvindfondens frivillige værdsætter fællesskabet

96% af de frivillige, der har deltaget i Muskelkrafts temperaturmåling, har glædet sig mest til at være en del af fællesskabet i crewet.
87% har glædet sig mest til at føle, at de gør en forskel, fordi de støtter Muskelsvindfonden.
81% regner helt sikkert med at melde sig som frivillig i Muskelsvindfonden i 2021.

Læs flere svar fra undersøgelsen

—————————

Foto: Montgomery

Artister havde lyst til at skrige, da Cirkus Summarum blev aflyst

Hvad tror du, at Rosa fra Rouladegade og Hr. Skæg kommer til at savne mest, når de ikke skal i manegen på Cirkus Summarum denne sommer? Og hvad betyder Cirkus Summarum for dem?

Læs deres svar

—————————

 

 

—————————

En lille del af cirkusteamet. Kat er nr. to fra venstre.

Det hele begyndte med to appelsiner…

For 11 år siden blev Kat Lundbye-Christensen hyret til at skabe en god stemning blandt teamet på det nystartede Cirkus Summarum. En kaotisk, men samtidig fantastisk oplevelse, som i den grad gik i blodet på Kat. I dag er hun projektleder og er stadig lige begejstret.

Læs historien om den vildeste arbejdsplads og den rareste cirkusfamilie

 

—————————

Test din viden om Muskelsvindfondens arrangementer

Hvor godt kender du til Grøn eller Cirkus Summarum – eller til historien bag Muskelsvindfondens boder på Roskilde Festival?

Prøv quizzen