kasper
Kasper Jensen. Foto: Jakob Edut

Bevægelseshæmmet ifm. nerveskade efter operation som barn
Flexjob 5 timer om ugen og frivillig i Muskelsvindfonden i 10 år

”Jeg kan ikke tage de tunge løft, stå stille eller lave det samme i længere tid, men jeg kan udføre en masse andre opgaver. Hvis jeg kan hjælpe Muskelsvindfonden med at tjene penge og samtidig hygge mig i fællesskabet, så er jeg klar,” siger Kasper Jensen.
Han har været frivillig på en lang række arrangementer i Muskelsvindfonden gennem tiden og bruger gerne sine ferier og fridage på at give et nap med.
”Nogen tager til fodboldstævner. Jeg er frivillig i stedet for,” forklarer han.
Kasper fik fjernet en hjernesvulst, da han var 10 måneder gammel, og under operationen blev nogle nervebaner beskadiget. Det gør, at han i dag har besvær med at bruge sin venstre hånd. Derudover er hans ben ikke lige lange, så det kræver specielt fodtøj og flere pauser at bevæge sig rundt.
”Mine opgaver er f.eks. på bagscenen på Grøn Koncert, hvor jeg står i bar. Jeg er også ham, der henter ting, laminerer, står i køkkenet hos Event Safety, og på Cirkus Summarum kan jeg rigtig godt lide at være i indgangen. Det har taget nogle år at finde frem til, hvilke job jeg fungerer bedst i, og jeg har også valgt nogle fra, fordi de ikke passede til min fysik,” forklarer han.